Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Door de grote impact die het Coronavirus op onze samenleving heeft, moeten wij de fysieke lessen van al onze opleidingen en trainingen in de komende periode annuleren. Maar dat betekent niet dat uw opleiding of training niet doorgaat! We bieden een groot deel van de lessen aan via onze Virtual Classroom. Op deze pagina leest u hoe dit werkt.

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding heeft u contact met de docent en medestudenten. Zo kunt u vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • U kunt direct vragen stellen aan de docent;
  • U krijgt opdrachten en vragen waarmee u de lesstof praktisch leert toepassen;
  • U kunt met uw medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • U kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is.

Hoe komt u in de Virtual Classroom?

U hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij u op weg. Als u zich aanmeldt voor een opleiding of training ontvangt u duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvangt u van ons een telefoonnummer dat u kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Bent u al aangemeld voor een opleiding of training? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om instructies te geven.

Meer weten?

We hebben voor u ook een pagina met veelgestelde vragen gemaakt. Heeft u andere vragen over de opleiding, training of de Virtual Classroom? Neem dan contact met ons op via 035 – 750 61 55 of mail naar info@nibesvv.nl.