Virtual Classroom

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding heb je contact met de docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Je kunt direct vragen stellen aan de docent;
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen;
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • Je kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is.

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Ben je al aangemeld voor een opleiding of training? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om instructies te geven.

Bekijk alle opleidingen die we via Virtual Classroom aanbieden

Alle onderstaande opleidingen worden gegeven via Virtual Classroom, waardoor je ook nu kunt starten met een opleiding.

Vakopleidingen Verzekeringen en Pensioen

Meer weten?

We hebben  ook een pagina met veelgestelde vragen gemaakt. Heb je andere vragen over de opleiding, training of de Virtual Classroom? Neem dan contact met ons op via 035 – 750 61 55 of mail naar info@nibesvv.nl.