Save the date: 5 oktober nieuw NIBE-SVV-webinar

Zet deze datum alvast in je agenda: 5 oktober. Dan zendt NIBE-SVV een nieuw webinar uit: Compliance: over Richtlijnen, Risico’s en Red Flags. Ben jij een speurder? Te gast bij dit webinar is Dick Alblas, financieel juridisch expert, advocaat bij Vos & De Lange Advocaten en kerndocent bij onze UvA Academie voor Bank en Verzekeringen. Hij gaat in op de trends en ontwikkelingen op het gebied van compliance.
 
Tijdens het webinar op 5 oktober a.s. gaat Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) in gesprek met Dick Alblas over compliance en de grote hoeveelheid aan actualiteiten op dit gebied. Ook de trends in frauderegelgeving, digitalisering, preventie, monitoring en innovatie komen aan bod. En wat zijn de gevolgen die deze trends hebben voor de werkzaamheden in de financiële sector?

Voor met name CDD-medewerkers en compliance officers, bestuurders, (compliance) adviseurs en HR-medewerkers bij banken, verzekeraars, betaaldienstverleners en andere financiële instellingen is dit webinar dan ook een echte aanrader.

Focus webinar

Compliance is een relatief jong vakgebied en voortdurend in ontwikkeling, evenals de criminelen. En de Wwft vereist regie en beleid. De praktijk is echter weerbarstig en criminaliteit lijkt ons steeds een stapje voor te zijn. Ben jij een speurder? Het is tijd om het tij te keren.

We zien inmiddels al duizenden nieuwe medewerkers die zich bezighouden met compliance. Zijn zij de nieuwe politieagenten? Waakzaam en dienstbaar? Is dat de oplossing bij opsporing?

Welke impact hebben corona, privacyregels en zorgplicht? Hoe ver gaat de zorg voor de samenleving? Wat is de rol van de toezichthouder? Hoe zit het met de nieuwe leidraden en welke plichten komen daaruit naar voren? En, kan er worden samengewerkt in de sector? Daarover gaat ons webinar ‘Compliance: over Richtlijnen, Risico’s en Red Flags’.

Interactief

Het webinar maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. De webinars uit deze reeks zijn interactief. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Heb je nu al vragen over dit onderwerp? Stel ze alvast bij je aanmelding.

Datum en tijd

Maandag 5 oktober 2020 van 20.30 uur tot 21.15 uur.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het webinar. Deelname aan het webinar is kosteloos.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!