Ontwikkelingen in het financiële vakgebied vragen om visie en leiderschap

Financiële organisaties moeten meegaan in de razendsnelle ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dat vraagt om visie en leiderschap. Lonkt een plek​ in het managementteam van uw organisatie en wilt u de laatste stap maken om daar te komen? Volg dan onze Master of Business Administration (MBA) voor de Financiële Dienstverlening. U doet de vereiste kennis op en behaalt bovendien de internationaal erkende MBA-graad.

U werkt al geruime tijd bij een financiële organisatie, bent hoog opgeklommen en loopt met de ambitie rond om de laatste stap te maken: toetreden tot het managementteam of adviseur worden en een wezenlijke bijdrage leveren aan innovaties. Juist omdat de snelle ontwikkelingen in het financiële vakgebied daarom vragen. Onze Master of Business Administration (MBA) voor de Financiële Dienstverlening helpt u vooruit. Wij bieden deze opleiding in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Business Studies.

Theorie met voorbeelden uit de praktijk

In deze Masteropleiding, die u bij goed gevolg de internationaal erkende MBA-graad oplevert, verdiept u zich in de actuele ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. U legt daarmee een stevig fundament om in het managementteam van uw organisatie een waardevolle rol te kunnen spelen. U krijgt veel theoretische kennis aangereikt, maar wel met voorbeelden uit de praktijk. Dat is een belangrijk aspect van deze opleiding. Telkens staat de vraag centraal: hoe help ik hier mijn organisatie verder mee? En u zult merken dat u de kennis en inzichten die u in de opleiding opdoet meteen concreet in uw werkomgeving kunt toepassen.

Bestaande kennis benutten, nieuwe kennis ontwikkelen

De specialisatie in de financiële dienstverlening komt tot uiting in de keuzemasterclasses. In de Masterclass Business Intelligence & Big Data ontwikkelt u een samenhangende visie op informatie en kennis binnen uw organisatie. Big data levert een enorme hoeveelheid gegevens op. Maar dan moet u wel weten hoe u die analyseert en hoe u er de informatie uit haalt die voor uw organisatie relevant is. U leert dat in deze Masterclass. Ook komt aan de orde hoe uw organisatie de kennis die nu in huis is beter kan benutten en hoe nieuwe kennis kan worden ontwikkeld.

Inhaken op toenemende digitalisering

In de Masterclass Strategisch Financial Services Management leert u hoe u met uw organisatie inhaakt op de toenemende digitalisering. Onderwerpen waarmee u aan de slag gaat zijn financial technology (FinTech), het moderne betalingsverkeer en het combineren van nieuwe financieringsvormen en -mogelijkheden. Denk daarbij aan stapelfinancieringen, crowdfunding en kredietunies. Daarnaast ligt de nadruk op het voeren van een integere en betrouwbare financiële bedrijfsvoering. De wet- en regelgeving is aangescherpt, maar ook verwachten klanten dat hun belangen professioneel worden behartigd en dat hun privé-gegevens veilig zijn. Thema’s als compliance, governance en ethiek zijn daarom in deze Masterclass opgenomen.

Vragen?

Met deze 2 Masterclasses erbij vindt u in deze opleiding alles wat u nodig heeft om met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid het strategisch beleid voor uw organisatie te kunnen uitstippelen. Heeft u ook interesse in onze andere opleidingen? Bekijk ons actuele aanbod. Vragen? Behoefte aan een opleidingsadvies? Bel ons op 035 - 7 506 155 of plaats een terugbelverzoek. We maken graag tijd voor u.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!