Nieuw: future proof met NEXT Academy

Volg ons op Facebook en maak kans op een gratis opleiding

Voor iedereen die wil inspelen op de toekomst van de financiële sector hebben wij iets nieuws: de NEXT Academy powered by NIBE-SVV. Met een ruim aanbod aan opleidingen, complementair aan onze vakopleidingen, sluit de academy perfect aan bij toekomstgerichte ontwikkelingen.
Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod van de NEXT Academy.

Facebookactie: win een opleiding

Volg ons op Facebook en post welke opleiding van de NEXT Academy uw voorkeur heeft. Het komende halfjaar kiezen wij elke maand iemand uit die zijn of haar gekozen opleiding mag volgen. Op onze kosten uiteraard. Wie weet bent ú dat deze maand. Op 30 november zullen we de eerste winnaar bekendmaken.

Profiteer ook van 10% introductiekorting

We vieren onze nieuwe NEXT Academy niet alleen met een speciale actie op Facebook, ook krijgt u bij ons tot 1 januari 2018 10% introductiekorting op de opleiding of training van úw keuze.
 
Wilt u hiervan profiteren? Schrijf u dan vóór 1 januari 2018 in voor een van onze NEXT Academy-opleidingen. Vergeet daarbij niet uw kortingscode NA10 te vermelden. Deze code is geldig tot 1 januari 2018.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.