Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

 035 - 7 506 155

 06 - 82 658 644

NEXT Academy, skills voor de toekomstbestendige finance professional

De NEXT Academy is er voor elke financieel dienstverlener die ‘future proof’ wil zijn. Je vindt hier het volledige aanbod van toekomstgerichte opleidingen en trainingen. Deze opleidingen sluiten aan bij de digitalisering, de vaktechnische ontwikkelingen en nieuwe beroepen in de sector. Het aanbod van de NEXT Academy haakt aan bij de skills die je vandaag én morgen nodig hebt. Ga je jouw soft skills ontwikkelen of wil je alles weten over agile werken of big data? Wat je ook kiest, bij de NEXT Academy ben je aan het juiste adres om de waarde van je huidige vakkennis en vaardigheden toekomstgericht te vergroten.

Wat is NEXT Academy?


 

Waarom de NEXT Academy?

De financiële sector verandert sneller dan ooit. Dat komt door nieuwe regelgeving, maar vooral door de toenemende digitalisering. Het groeiende aantal fintechbedrijven leidt ertoe dat ook de traditionele financiële instellingen zich steeds meer genoodzaakt zien om te digitaliseren. Je ziet het ook terug in de toename van slimme digitale toepassingen. Deze maken bijvoorbeeld het leven van de klant makkelijker of bedrijfsprocessen efficiënter. Als financieel dienstverlener kun je er dan ook niet omheen: je manier van werken verandert.

Met de opleidingen van de NEXT Academy laat je zien dat je de veranderingen binnen de financiële sector omarmt. Je laat zien dat je nú aanhaakt en nieuwe afslagen durft te nemen. Je verbreedt bovendien je kennis en vaardigheden met het oog op de toekomst. Daarmee geef je een positief signaal af naar je (toekomstige) werkgever. Ook zorg je ervoor dat je een streepje voor hebt op je collega’s.

Voor al deze opleidingen combineren wij de expertise van onze businesspartners SRM, Computrain, Boertien Vergouwen Overduin en NCOI Opleidingen met onze jarenlange kennis en ervaring binnen de financiële dienstverlening.

De opleidingen van de NEXT Academy zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

1. Verdiepende opleidingen: van vakopleiding tot complete leergang

We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen binnen de financiële sector. Bijvoorbeeld op het gebied van Payments, Funding en Finance. Het is zelfs mogelijk om vanuit de NEXT Academy een complete leergang te volgen, zoals de Leergang NEXT Financial Professional of de Leergang NEXT Insurance Professional.

Populaire verdiepende vakopleidingen en trainingen zijn:

2. Verbredende opleidingen: van big data tot online marketing

Er ontstaan veel nieuwe vakgebieden en nieuwe beroepen in de financiële sector. Daar spelen wij graag op in met kennis en inzichten vanuit andere vakgebieden. De keuze bestaat uit inleidende trainingen en diepgaandere opleidingen over security, data protection, privacy, data-analyse, business intelligence (BI) en online marketing.

Populaire verbredende opleidingen en trainingen zijn:

 

3. Soft skills: van adviesvaardigheden tot agile werken

Met het oog op de toekomst doe je er goed aan ook nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Zo functioneer je effectiever en efficiënter binnen de nieuwe manieren van werken. Denk daarbij aan soft skills als het geven van digitaal advies, maar ook aan nieuwe werkvormen. Hiervoor hebben we onder andere kortdurende vaardigheidstrainingen op het gebied van Agile Scrum, Agility en Lean Six Sigma.

Populaire soft skills-trainingen zijn:

 

Meer weten over de NEXT Academy?

Heb je een vraag over de NEXT Academy of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.

Over NIBE-SVV