NIBE-SVV en SEFD bundelen krachten

Een goede borging van de vakbekwaamheid in de financiële wereld vraagt één krachtig, onafhankelijk én met de sector verbonden exameninstituut. De exameninstituten van NIBE-SVV en de SEFD hebben daarom besloten per 1 juli hun krachten te bundelen. Door deze samenvoeging ontstaat één exameninstituut van én voor de financiële wereld waar jaarlijks ruim 35.000 examens, assessments en Wft-EVC’s worden afgenomen. Het nieuwe exameninstituut zal verder gaan onder de naam van NIBE-SVV.

Compleet en actueel examenaanbod

De bundeling van krachten resulteert in één compleet en actueel examenaanbod voor financieel dienstverleners. Hierdoor is het nieuwe exameninstituut nog beter in staat om in te spelen op de gewijzigde wetgeving in het kader van het nieuwe vakbekwaamheidsgebouw. Het gehele aanbod van de SEFD komt onder het merk NIBE-SVV te vallen, wat veel voordelen oplevert voor kandidaten. Zij kunnen op deze manier bij één organisatie terecht voor zowel hun examenvoorbereiding, als voor hun examen. Examenkandidaten die al een examen hebben geboekt bij de SEFD ondervinden geen last van de fusie. Alle geboekte examens gaan door. De kandidaten ontvangen een persoonlijk bericht van NIBE-SVV over de samenvoeging.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!