Hoe goed kent u de financiële sector van vandaag en morgen? Test uw kennis met onze 360° Finance Qu

Als opleider van en voor de financiële sector, kijken wij voortdurend om ons heen. En dan zien we dat verandering de norm is. Dat komt door nieuwe regelgeving, maar ook door de nauwelijks te onderschatten invloed van de digitalisering. Hoe goed bent u als financieel dienstverlener op de hoogte van alle razendsnelle ontwikkelingen die uw vakgebied zo kenmerken? En hoe zit het met uw skills: zijn die future proof?  U ontdekt het met onze nieuwe 360° Finance Quiz.

Doe de test. Binnen 10 minuten weet u waar u staat

In onze 360° Finance Quiz kijkt u letterlijk om u heen. De quiz bestaat uit 10 vragen. Beantwoord ze en binnen 10 minuten weet u waar u staat. Vandaag én morgen.
>> Naar de 360° Finance Quiz

Download ook onze whitepaper

Na het doorlopen van de 360° Finance Quiz kunt u meteen ook onze whitepaper downloaden. In dit kennisdocument, waarvoor ruim 20 actuele publieke bronnen zijn geraadpleegd, belichten wij voor u het heden en de toekomst van de financiële wereld. Uiteraard geven wij u ook praktische tips mee: wat kunt u vandaag al doen om klaar te zijn voor morgen?
Het document is toegankelijk geschreven en bevat tal van links naar leuke, inzichtelijke filmpjes. Een aanrader voor iedereen die (nog) meer wil weten over de snel veranderende financiële sector.

Uw skills toekomstgericht ontwikkelen? Kies voor onze NEXT Academy

Speciaal voor de superfinancial die future proof wil zijn, is er de NEXT Academy. Hierin vindt u het complete aanbod aan toekomstgerichte vakopleidingen. Het aanbod is zo samengesteld dat het perfect aansluit op de kennis, vaardigheden en competenties die nu en in de toekomst gevraagd worden. Zo weet u zeker dat u vandaag optimaal investeert in morgen.

Meer weten?

Neem dan contact op met onze adviseurs via 035 - 6 568 172 of info@nibesvv.nl. Of neem een kijkje bij onze NEXT Academy

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.