En de winnaar is…

Onze digitale nieuwsbrief Nieuwsbreak biedt al 15 jaar en 100 edities lang interessante informatie over de financiële wereld en over de gevolgen hiervan voor de financieel dienstverlener. In januari vierden we dat met een jubileumquiz. Inmiddels is de uitslag bekend: de winnaar met 3 juiste antwoorden is Erik van Lochem. De door Erik gewonnen taart is onlangs bij hem bezorgd.

Benieuwd naar de antwoorden op de vragen?

  1. In de eerste Nieuwsbreak werd geschreven dat de ingangsdatum van een belangrijke nieuwe financiële wet wederom was uitgesteld. Welke wet wordt hier bedoeld?
            Antwoord: Wet financiële dienstverlening (Wfd)
  1. Wat was de naam van de in oktober 2005 door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en de Rabobank gelanceerde nieuwe gezamenlijke standaard voor betalingen?
            Antwoord: ‘iDEAL’
  1. Wat was de naam van de in 2006 ingevoerde nieuwe regeling waarmee werknemers jaarlijks maximaal 12% van hun brutoloon mochten sparen om langetermijnverlof te financieren?
            Antwoord: Levensloopregeling


De Nieuwsbreak met nieuws voor de financieel dienstverlener wordt maandelijks verstuurd naar klanten en relaties van NIBE-SVV.

Kent u iemand die ook op de hoogte wil blijven en de nieuwsbrief nog niet ontvangt?

Stuur die persoon dan de volgende link:

>> Aanmelden voor de (gratis) nieuwsbrief
Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!