Haal binnen 1 dag uw PE-plus-diploma

Goed voorbereid naar het PE-plus-examen? In een examentraining van 3 uur stomen wij u klaar voor het examen van uw keuze. In vogelvlucht behandelt een ervaren docent de kennis en vaardigheden waarop u wordt getoetst. Daarna oefent u onder begeleiding van de docent voorbeeldexamenvragen. U doet direct na de training examen.

Start

Najaar 2014

Prijs

Vanaf € 262

PE-plus-examentraining is inclusief:

  • Inschrijfgeld examen
  • Tekstboek en multiple choice-oefenvragen die u voorbereiden op examenvragen over kennis en begrip
  • Basisboekje Vaardigheden en praktijkgerichte cases die u voorbereiden op examenvragen over vaardigheden en competenties
  • Theorie en praktijksituaties (vaak aan de hand van filmpjes) ter voorbereiding op examenvragen over professioneel gedrag
  • Toegang tot forum waar u vragen kunt stellen over de lesstof

Aanmelden

Meld u nu aan voor de PE-plus-examentrainingen. U vindt de PE-plus-examentrainingen op onze Wft & PE-themapagina onder het kopje ‘Wft-PE-plus-opleidingen en (optionele) examenvoorbereidingen’.

Meer informatie?

Voor vragen over de PE-plus-examentrainingen kunt u terecht bij NIBE-SVV Klantadvies:
E: cursist@nibesvv.nl
T: 020 520 85 34

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.