Haal binnen 1 dag uw PE-plus-diploma

Goed voorbereid naar het PE-plus-examen? In een examentraining van 3 uur stomen wij u klaar voor het examen van uw keuze. In vogelvlucht behandelt een ervaren docent de kennis en vaardigheden waarop u wordt getoetst. Daarna oefent u onder begeleiding van de docent voorbeeldexamenvragen. U doet direct na de training examen.

Start

Najaar 2014

Prijs

Vanaf € 262

PE-plus-examentraining is inclusief:

  • Inschrijfgeld examen
  • Tekstboek en multiple choice-oefenvragen die u voorbereiden op examenvragen over kennis en begrip
  • Basisboekje Vaardigheden en praktijkgerichte cases die u voorbereiden op examenvragen over vaardigheden en competenties
  • Theorie en praktijksituaties (vaak aan de hand van filmpjes) ter voorbereiding op examenvragen over professioneel gedrag
  • Toegang tot forum waar u vragen kunt stellen over de lesstof

Aanmelden

Meld u nu aan voor de PE-plus-examentrainingen. U vindt de PE-plus-examentrainingen op onze Wft & PE-themapagina onder het kopje ‘Wft-PE-plus-opleidingen en (optionele) examenvoorbereidingen’.

Meer informatie?

Voor vragen over de PE-plus-examentrainingen kunt u terecht bij NIBE-SVV Klantadvies:
E: cursist@nibesvv.nl
T: 020 520 85 34

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.