Haal binnen 1 dag uw PE-plus-diploma

Goed voorbereid naar het PE-plus-examen? In een examentraining van 3 uur stomen wij u klaar voor het examen van uw keuze. In vogelvlucht behandelt een ervaren docent de kennis en vaardigheden waarop u wordt getoetst. Daarna oefent u onder begeleiding van de docent voorbeeldexamenvragen. U doet direct na de training examen.

Start

Najaar 2014

Prijs

Vanaf € 262

PE-plus-examentraining is inclusief:

  • Inschrijfgeld examen
  • Tekstboek en multiple choice-oefenvragen die u voorbereiden op examenvragen over kennis en begrip
  • Basisboekje Vaardigheden en praktijkgerichte cases die u voorbereiden op examenvragen over vaardigheden en competenties
  • Theorie en praktijksituaties (vaak aan de hand van filmpjes) ter voorbereiding op examenvragen over professioneel gedrag
  • Toegang tot forum waar u vragen kunt stellen over de lesstof

Aanmelden

Meld u nu aan voor de PE-plus-examentrainingen. U vindt de PE-plus-examentrainingen op onze Wft & PE-themapagina onder het kopje ‘Wft-PE-plus-opleidingen en (optionele) examenvoorbereidingen’.

Meer informatie?

Voor vragen over de PE-plus-examentrainingen kunt u terecht bij NIBE-SVV Klantadvies:
E: cursist@nibesvv.nl
T: 020 520 85 34

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.