​Verzekeren 3.0: klaar voor de technologie van morgen

Drones, hoverboards, big data, maar natuurlijk ook cybercriminaliteit. Ziehier een willekeurige greep uit de meest recente technologische ontwikkelingen. Ze veranderen niet alleen de wereld om ons heen in rap tempo, maar hebben ook een uitzonderlijk grote impact op verzekeringsland.
 
De Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche, publiceerde daar de laatste jaren veel artikelen over. De meest belangwekkende hebben wij nu voor u gebundeld in de whitepaper Verzekeren 3.0.
De vragen die de artikelen in de whitepaper oproepen, zijn actueel voor de verzekeringsprofessional. En de technologische ontwikkelingen gaan zoals gezegd razendsnel en steeds verder. Wij dagen u graag uit over die vragen na te denken, zodat u vandaag weet wat u morgen kunt verwachten. 

Download hier de gratis whitepaper

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!