Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) worden?

Wilt u Registermakelaar in Assurantiën worden? NIBE-SVV organiseert ook dit najaar weer een RMiA-coachingstraject. Dit traject bereidt de deelnemers grondig voor op de mondelinge toelatingstest tot Registermakelaar, zoals deze door de Testcommissie RMiA wordt afgenomen. 

Afwisseling theorie en praktijk

Het traject bestaat uit 8 bijeenkomsten. Tijdens de eerste 6 bijeenkomsten komen specifieke vakonderwerpen aan bod, zodat u uw vakkennis kunt opfrissen. De laatste 2 bijeenkomsten staan in het teken van oefenen voor de toelatingstest. Elke deelnemer krijgt een individuele oefentest en verdere adviezen voor een optimale voorbereiding op de echte toelatingstest.

15 september 2016 - Introductie en Verzekeringsrecht en -techniek 
6 oktober 2016 - Transport
3 november 2016 - Brand
24 november 2016 - Employee benefots (Zorg en Inkomen)
15 december 2016 - Varia (excl. Zorg en Inkomen)
12 januari 2017 - Employee benefits (Leven en Pensioen)
2 februari 2017 - Oefensessie 1
16 februari 2017 - Oefensessie 2

Om Registermakelaar in Assurantiën te worden, is het afleggen van de test niet voldoende. U moet ook aan de andere voorwaarden van het register voldoen, zoals: onafhankelijk werken, in het bezit zijn van het A-diploma en beschikken over ervaring. Een volledig overzicht van de eisen vindt u op www.rmia.nl

Praktische informatie

Alle bijeenkomsten zijn in het nieuwe ontmoetingscentrum van de VNAB in Rotterdam. De lestijden zijn van 15.00 tot 19.00 uur. De kosten per deelnemer bedragen € 3.900 (inclusief catering en lesmaterialen, waaronder de meest actuele versie van de gehele A-opleiding). Inschrijving op losse onderdelen is op verzoek mogelijk. Neem daarvoor contact op met de organisatoren. 

Meer weten en/of inschrijven?

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met

Of ga naar onze website

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!