Gratis live webinar over risicomanagement

Op 12 september organiseert NIBE-SVV een gratis live webinar over risicomanagement. Lizanne Vroom laat tijdens het seminar de voordelen zien van een klantgerichte aanpak bij risicomanagement. Vroom is zelfstandig adviseur risicomanagement. Ook schreef ze een boek waarin ze pleit voor een praktische organisatiegerichte aanpak van risicomanagement, die uitgaat van de klant.

Het webinar maakt deel uit van een reeks webinars die NIBE-SVV aanbiedt met als thema ‘Focus op vakmanschap’. Topprofessionals uit de financiële dienstverlening, maar ook hoogleraren en toonaangevende auteurs, presenteren nieuwe inzichten aan de hand van actuele praktijkcases. 

Klantgericht

Oprechte interesse in de klant en zijn onderneming loont. Volgens Vroom kan de adviseur door bij risicomanagement niet productgericht te werk te gaan, maar uit te gaan van de klant, van grote waarde zijn voor de klant. Juist als sparringpartner en ‘challenger’ is hij van veel toegevoegde waarde, stelt Vroom. 

Programma

  • Het Dynamisch Business Model®: meer structuur aan risico-inventarisatie
  • Cultuur en gedrag als succesfactoren voor risicomanagement
  • De toegevoegde waarde van de adviseur als sparringpartner van de klant

Webinar live

Het webinar vindt plaats op 12 september van 20.30 uur tot 21.15 uur. Het is geheel kosteloos live te volgen via uw desktop, laptop, tablet of iPhone. Bovendien is er op elk moment de mogelijkheid tot interactie (u kunt dus zelf vragen stellen). Deze actieve vorm van actuele kennis delen zorgt voor een optimale ondersteuning van uw vakontwikkeling. 

On demand terugkijken

Als u tijdens de uitzending toch even van uw plek moet, dan kunt u eenvoudig pauzeren. En heeft u het webinar gemist? Geen probleem. U kunt het altijd on demand terugkijken. Waar en wanneer u dat zelf wilt. Bijvoorbeeld tijdens een werkoverleg met collega’s.
 
Meld u hier aan voor het webinar

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!