Nieuw: register Financieel Adviseur Duurzaam Wonen

Duurzaamheid staat hoog op de agenda in de financiële sector. Daarom heeft SEH, in samenwerking met De Hypotheker en Advieskeuze, het register Financieel Adviseur Duurzaam Wonen (ADW) gelanceerd. Na het volgen van een training op dit gebied mogen financieel adviseurs zich sinds maart 2023 specialist in financiering van energiebesparende maatregelen noemen.

Over het nieuwe register ADW

Bart de Nie, directeur van de SEH zegt het volgende over het register: “De SEH ziet duurzaamheid al een aantal jaar als een belangrijk onderdeel van het hypotheekadvies. Als beroepsorganisatie vinden wij het belangrijk dat hypotheekadviseurs over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om hun klanten het beste advies over de financiering van verduurzamingsmaatregelen te kunnen geven. Met het inrichten van een register met vakbekwaamheidseisen en het geven van informatie over de financiering van duurzaamheidsmaatregelen wordt dat het beste geborgd.”

Logo Financieel Adviseur Duurzaam Wonen

Wanneer je wordt opgenomen in het register, krijg je ook toegang tot het nieuwe logo. Dit biedt jou de kans om aan je klanten te laten zien dat je gecertificeerd bent in het geven van financieel advies over het verduurzamen van woningen. Je kunt jezelf onderscheiden als expert op dit gebied en je klanten laten zien dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en trends.

Vindbaar op Advieskeuze

Als financieel adviseur wil je graag gevonden worden door klanten die op zoek zijn naar jouw expertise. Gelukkig kun je nu gemakkelijk gevonden worden via Advieskeuze. Dankzij hun samenwerking met SEH word je als erkend financieel adviseur of financieel adviseur duurzaam wonen getoond in de zoekresultaten op Advieskeuze en partnersites. Dit wordt automatisch voor je geregeld als je jouw SEH-registratie en certificaat Duurzaam Wonen hebt doorgegeven. Zo kun je je volledig richten op het adviseren van klanten die jouw hulp nodig hebben!

Hoe word je Adviseur Duurzaam Wonen?

Zodra je je als financieel adviseur hebt ingeschreven bij de SEH en de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen succesvol hebt afgerond, word je automatisch opgenomen in het register ADW.

Meer weten?

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!