Na de opleiding Certified Compliance Officer (CCO) een nieuwe uitdaging?

Voor compliance officers die zich op academisch niveau willen laten uitdagen en zich willen bekwamen in het financieel recht is er goed nieuws: op 3 november a.s. start de Registeropleiding Financieel Recht die NIBE-SVV en UvA gezamenlijk aanbieden.

Deze Registeropleiding sluit naadloos aan op de stof van de CCO-opleiding. Compliance officers die bij NIBE-SVV de hele opleiding Certified Compliance Officer met goed gevolg hebben afgerond, krijgen bovendien een vrijstelling van de modules 1 en 6 van de Registeropleiding.

Starten met opleiding CCO

Voor iedereen die zich het compliancevak eigen wil maken is de opleiding Certified Compliance Officer (CCO) van NIBE-SVV een uitstekende keuze. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor compliance officers, auditors en andere professionals in vergelijkbare functies met toezichtverantwoordelijkheden. De opleiding is daarom zeer geschikt voor interne en externe functionarissen die betrokken zijn bij compliancetaken bij banken, verzekeraars en andere financiële instellingen (zoals beleggings- en beursondernemingen, pensioenfondsen en trustkantoren).
Meer informatie over de opleiding CCO

Vervolg

Na de opleiding CCO kunt u zich verder bekwamen. In de steeds complexere financiële wereld wordt uw werkterrein steeds breder. De Registeropleiding is dan een goede aanvulling, zeker als u in de praktijk te maken heeft met de implementatie van financiële wet- en regelgeving (Europees en nationaal). Bijvoorbeeld bij het goedkeuren van producten of diensten, bij het goed naleven van de zorgplicht, of bij het bepalen van de vakbekwaamheidseisen. Ook als u adviseert over de invoering van financiële wet- en regelgeving op terreinen als productontwikkeling (PARP), CRD IV, Solvency II, governance-regelingen, zorgplicht en bedrijfsvoering is de Registeropleiding van toegevoegde waarde. In de opleiding komen onder andere good practices uitgebreid aan bod.

Voor wie?

De Registeropleiding Financieel Recht is een postacademische opleiding voor bedrijfsjuristen, compliance officers, productmanagers, customer journey-experts, risk officers, data-analisten, toezichthouders, adviseurs, gespecialiseerde accountants en advocaten die enige jaren werkzaam zijn in de rechtspraktijk, die gedegen basiskennis van het financieel recht hebben en die zich willen specialiseren in het financieel recht.
Het succesvol doorlopen van de Registeropleiding levert u de privaatrechtelijk beschermde titel Certified Specialist Financial Law (CSFL) op.
 
Meer informatie over de Registeropleiding Financieel Recht
Of neem contact op met programmamanager Irène Vlaardingerbroek van UvA Academie voor Bank en Verzekeringen, via e-mail: I.E.Vlaardingerbroek@uva.nl, telefoon: +31612066804.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!