Verbeter uw adviesvaardigheden met training Digitaal Adviseren

Hoe levert u als financieel dienstverlener toegevoegde waarde met waardevolle klantadviezen en ontvangt u tegelijkertijd de waarde in euro’s terug? In onze praktijkgerichte training Digitaal Adviseren ontwikkelt u de belangrijkste competenties. 

Uw klant verwacht steeds meer van zijn adviseur

Als financieel professional moet u niet alleen op de hoogte zijn van wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen, maar klanten ook goed digitaal kunnen adviseren en servicegericht te werk gaan. In de korte training Digitaal Adviseren ontwikkelt u uw interpersoonlijke vaardigheden en verdiept u uw kennis. U kunt praktische adviezen geven die van toegevoegde waarde zijn voor het financieel welzijn van uw klant. Daarnaast leert u soft skills en samenwerken in multidisciplinaire teams. Ook oefent u met gesprekken voeren vanachter de computer. 

Training Digitaal Adviseren

Duur: 1 dag (09.30  tot 16.30 uur)
Programma:  

  • Adviesgesprekken voeren
  • Competenties
  • Valkuilen en best practices

Kosten: € 804,50 (excl. btw) 

Een training afgestemd op úw medewerkers?

NIBE-SVV kan de training Digitaal Adviseren ook incompany voor u verzorgen: klantgericht, op maat én effectief. Neem voor meer informatie contact op met onze Incompany-adviseurs via 035 - 750 61 57 of incompany@nibesvv.nl.

Meer over de opleiding Digitaal Adviseren

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.