Opleiding FFP Financiële Planning vernieuwd

Met ingang van september 2019 gaat de vernieuwde opleiding FFP Financiële Planning bij NIBE-SVV van start. Met het aangepaste programma sluit de opleiding aan op de vernieuwde examenmethodiek van de FFP per 1 oktober 2019. Ook sorteert NIBE-SVV alvast voor op de nieuwe toetstermen van FFP, die vanaf 1 januari 2020 van kracht zullen zijn.

Het nieuwe programma

Het nieuwe programma is als volgt vormgegeven:

  • FFP Belastingen
  • FFP Recht
  • FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en  Verzekeringen
  • FFP Sparen, Beleggen en Financieren
  • FFP Vaardigheden
  • 1 integrale examentraining

Cursisten die al zijn gestart in het oude programma hebben nog tot 1 mei 2020 voor het laatste kennisexamen en tot december 2020 voor het laatste praktijkexamen om het examen in de oude stijl af te ronden.

Wilt u meer weten over de opleiding?

Ga dan naar onze site. Of bel een van de opleidingsadviseurs op telefoon 035 - 7506 155. Ook kunt u hen met WhatsApp bereiken via 06 - 82 658 644.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Vrijdag, 23 Oktober, 2020, 16:30

ESMA-actualiteiten – nieuws van de toezichthouders

De European Securities and Markets Authority (ESMA) wil met een Europese aanpak de beleggingsmarkt zo zuiver mogelijk houden. En dat een Europese aanpak hard nodig is, blijkt wel uit de afgelopen maanden. Zo bericht de AFM in oktober dat zij steeds meer signalen krijgt over dubieuze beleggingen van buitenlandse aanbieders. Ook de uitbraak van COVID-19 heeft een aanhoudende impact op de financiële markten in de EU. ESMA volgt samen met de nationale bevoegde autoriteiten (NCA’s) de situatie nauwlettend. Op de pagina ‘Our response to COVID-19’ staan de aanbevelingen en maatregelen voor financiële marktdeelnemers.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.