Opleiding FFP Financiële Planning vernieuwd

Met ingang van september 2019 gaat de vernieuwde opleiding FFP Financiële Planning bij NIBE-SVV van start. Met het aangepaste programma sluit de opleiding aan op de vernieuwde examenmethodiek van de FFP per 1 oktober 2019. Ook sorteert NIBE-SVV alvast voor op de nieuwe toetstermen van FFP, die vanaf 1 januari 2020 van kracht zullen zijn.

Het nieuwe programma

Het nieuwe programma is als volgt vormgegeven:

  • FFP Belastingen
  • FFP Recht
  • FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en  Verzekeringen
  • FFP Sparen, Beleggen en Financieren
  • FFP Vaardigheden
  • 1 integrale examentraining

Cursisten die al zijn gestart in het oude programma hebben nog tot 1 mei 2020 voor het laatste kennisexamen en tot december 2020 voor het laatste praktijkexamen om het examen in de oude stijl af te ronden.

Wilt u meer weten over de opleiding?

Ga dan naar onze site. Of bel een van de opleidingsadviseurs op telefoon 035 - 7506 155. Ook kunt u hen met WhatsApp bereiken via 06 - 82 658 644.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Open avond: Vakmanschap voor verzekeringsprofessionals

Vakmanschap is van groot belang voor jou als verzekeringsprofessional. Maar hoe ontwikkel jij je vakkennis? En wat kun je doen om je te specialiseren binnen je functie? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op dinsdag 22 juni.