Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Complete route van starter tot expert

Welke opleiding het best bij jou past, is afhankelijk van waar je staat in je carrière. Ben je net gestart of zit je al lang in het vak en ben je op zoek naar verdieping? Daarom hebben wij onze leerlijnen onderverdeeld in drie instapniveaus: beginner, gevorderd en expert. Per instapniveau vind je in de leerlijn een aanbevolen opleiding én aanvullende opleidingen om je kennis en vaardigheden nog verder mee uit te breiden. 

Interactief

Om het vinden van een passende opleiding nog makkelijker te maken, hebben wij onze leerlijnen interactief gemaakt. Zie je een opleiding die je interesseert? Dan hoef je er alleen maar op te klikken om meer informatie over de betreffende opleiding te krijgen.

Vind de leerlijn voor jouw functie

Voor deze functies hebben wij al leerlijnen ontwikkeld:

Staat jouw functie er niet bij? Houd onze pagina met alle leerlijnen dan in de gaten. Er komen regelmatig nieuwe leerlijnen bij.

Opleiding gevonden? Schrijf je direct in en start in september

Hebben de leerlijnen je geholpen bij het vinden van een passende opleiding? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Zo weet je zeker dat je in september van start kunt.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!