Nieuwe leergang Financiële planning en overgangsprogramma FFP PE van NIBE-SVV geaccrediteerd

De nieuwe leergang Financiële planning (inclusief vaardighedentraining) en het overgangsprogramma FFP PE van NIBE-SVV zijn geaccrediteerd door de Federatie Financiële Planning (FFP). Dit betekent dat deze voldoen aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen van de FFP: FFP 2.0. Deze eisen zijn per 1 januari 2014 ingegaan en sluiten aan op de bredere opleidingseisen en nieuwe vorm van examinering.

Toekomstige FFP-leden bereiden zich met de leergang voor op het nieuwe FFP-examen. Het diploma hiervan is een van de vereisten voor het FFP-register. Huidige leden kunnen het overgangsprogramma volgen. Dit programma vervangt het reguliere PE-programma 2014 voor FFP-leden.

Leergang Financiële planning

De nieuwe leergang Financiële planning start 26 mei. Tijdens deze leergang leren deelnemers in 15 bijeenkomsten zelfstandig de inkomens- en vermogenssituatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en te analyseren en op basis daarvan hoogwaardige integrale adviezen te bieden.

>> Leergang Financiële planning

FFP PE

Het overgangsprogramma FFP PE start in september 2014. Deelnemers aan deze training leren onder meer actualiteiten op het vakgebied, kennis en actualiteit in de advisering te integreren en vaardigheden en competenties te trainen.

>> Overgangsprogramma FFP PE

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.