Nieuwe leergang Financiële planning en overgangsprogramma FFP PE van NIBE-SVV geaccrediteerd

De nieuwe leergang Financiële planning (inclusief vaardighedentraining) en het overgangsprogramma FFP PE van NIBE-SVV zijn geaccrediteerd door de Federatie Financiële Planning (FFP). Dit betekent dat deze voldoen aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen van de FFP: FFP 2.0. Deze eisen zijn per 1 januari 2014 ingegaan en sluiten aan op de bredere opleidingseisen en nieuwe vorm van examinering.

Toekomstige FFP-leden bereiden zich met de leergang voor op het nieuwe FFP-examen. Het diploma hiervan is een van de vereisten voor het FFP-register. Huidige leden kunnen het overgangsprogramma volgen. Dit programma vervangt het reguliere PE-programma 2014 voor FFP-leden.

Leergang Financiële planning

De nieuwe leergang Financiële planning start 26 mei. Tijdens deze leergang leren deelnemers in 15 bijeenkomsten zelfstandig de inkomens- en vermogenssituatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en te analyseren en op basis daarvan hoogwaardige integrale adviezen te bieden.

>> Leergang Financiële planning

FFP PE

Het overgangsprogramma FFP PE start in september 2014. Deelnemers aan deze training leren onder meer actualiteiten op het vakgebied, kennis en actualiteit in de advisering te integreren en vaardigheden en competenties te trainen.

>> Overgangsprogramma FFP PE

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!