Nieuw: volg onze NIBE-SVV company page op LinkedIn

Sinds kort kunt u NIBE-SVV volgen via een zogenaamde ‘company page’ op LinkedIn. Via deze pagina informeren we u over de laatste stand van zaken op het gebied van de Wft (Wet financieel toezicht), PE (Permanente Educatie) en andere vakinhoudelijke ontwikkelingen.

We houden u er op de hoogte van acties, onze collega’s delen er hun ervaringen en u kunt er met ons meediscussiëren over ‘trending topics’ (veelbesproken onderwerpen).

Meer weten? Ga naar de NIBE-SVV company page op LinkedIn en wordt onze 750e volger!

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.