Nieuw aanbod periode juli-december 2014

Als financieel professional bent u bewust bezig met uw vak, blijft u nieuwsgierig naar alle vak gerelateerde ontwikkelingen. Als hét kennisinstituut van de financiële wereld, zijn wij dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten. Ook voor de periode juli-december 2014 hebben wij weer een interessant nieuw aanbod, dat perfect aansluit bij uw beroepspraktijk. Uiteraard zijn alle nieuwe opleidingen ook (deels) incompany te volgen.

> Klassikale examentrainingen DSI Periodieke Toets  
Speciaal voor beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders particulier (met en zonder examenvoucher): oefen alle toetsonderdelen onder leiding van een ervaren docent en krijg persoonlijke feedback.

> Compliance Course  
Krijg inzicht in hoe u een integere organisatiecultuur kunt borgen en leer (o.a.) een compliance charter opstellen en implementeren.

> Compliance Soft Skills  
Ontwikkel in 2 dagen de persoonlijke vaardigheden die u nodig hebt voor het uitoefenen van de functie van compliance officer.

> Hoe bestuur ik een compliance programma?  
Een interactieve training waarin u uw compliance gerelateerde talenten en competenties uitstekend kunt ontwikkelen.

> Privacy compliance masterclass  
Krijg inzicht in de privacyprincipes en privacywetgeving, leer hoe die in de praktijk worden toegepast en maak uw organisatie privacy compliant.

> PE-Plus examenvoorbereiding  
Bereid u optimaal voor op het brede palet aan examenvragen over kennis, vaardigheden en gedrag.

> Opleidingsarrangement SAR  
In samenwerking met de Stichting Assurantie Registratie (SAR) hebben wij speciale Wft-arrangementen ontwikkeld voor de RMiA, RAiA en RPA.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze nieuwe trainingen, neem dan contact op met onze klantadviseurs via 020 7606 900 of cursist@nibesvv.nl.

> Bekijk ook ons volledige aanbod

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!