Nieuw aanbod periode juli-december 2014

Als financieel professional bent u bewust bezig met uw vak, blijft u nieuwsgierig naar alle vak gerelateerde ontwikkelingen. Als hét kennisinstituut van de financiële wereld, zijn wij dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten. Ook voor de periode juli-december 2014 hebben wij weer een interessant nieuw aanbod, dat perfect aansluit bij uw beroepspraktijk. Uiteraard zijn alle nieuwe opleidingen ook (deels) incompany te volgen.

> Klassikale examentrainingen DSI Periodieke Toets  
Speciaal voor beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders particulier (met en zonder examenvoucher): oefen alle toetsonderdelen onder leiding van een ervaren docent en krijg persoonlijke feedback.

> Compliance Course  
Krijg inzicht in hoe u een integere organisatiecultuur kunt borgen en leer (o.a.) een compliance charter opstellen en implementeren.

> Compliance Soft Skills  
Ontwikkel in 2 dagen de persoonlijke vaardigheden die u nodig hebt voor het uitoefenen van de functie van compliance officer.

> Hoe bestuur ik een compliance programma?  
Een interactieve training waarin u uw compliance gerelateerde talenten en competenties uitstekend kunt ontwikkelen.

> Privacy compliance masterclass  
Krijg inzicht in de privacyprincipes en privacywetgeving, leer hoe die in de praktijk worden toegepast en maak uw organisatie privacy compliant.

> PE-Plus examenvoorbereiding  
Bereid u optimaal voor op het brede palet aan examenvragen over kennis, vaardigheden en gedrag.

> Opleidingsarrangement SAR  
In samenwerking met de Stichting Assurantie Registratie (SAR) hebben wij speciale Wft-arrangementen ontwikkeld voor de RMiA, RAiA en RPA.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze nieuwe trainingen, neem dan contact op met onze klantadviseurs via 020 7606 900 of cursist@nibesvv.nl.

> Bekijk ook ons volledige aanbod

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.