NIBE-SVV start diverse nieuwe opleidingen

NIBE-SVV komt dit jaar met diverse nieuwe opleidingen. Een greep uit het nieuwe aanbod: 

Masterclass Payments

Deze opleiding werd eerst alleen incompany aangeboden. De reacties waren echter zo positief, dat NIBE-SVV de opleiding nu ook breder aanbiedt. Iedereen die service of advies verleent rondom betaaldiensten (zoals PayPal, AfterPay of iDEAL) en de bancaire context beter wil begrijpen, krijgt met deze opleiding een goede basis. Masterclass Payments biedt inzicht in hoe banken en andere financieel dienstverleners het betalingsverkeer afwikkelen (nationaal, Europees en mondiaal). Ook de ontwikkelingen in het nationaal, Europees en mondiaal betalingsverkeer komen aan de orde. Daarbij gaat u ook praktisch aan de slag met cases.

Meer weten? Neem dan contact op met Anke Boonman of Hans Jongmans

Inleiding Sociale Zekerheid

Ook een jonge loot aan de NIBE-SVV-stam is de opleiding Inleiding Sociale Zekerheid. De sociale zekerheid verandert doorlopend en opgedane kennis is snel verouderd. Voor hen die hun kennis willen opfrissen, heeft NIBE-SVV deze brede opleiding ontwikkeld. De belangrijkste sociale zekerheidswetten passeren in deze opleiding op overzichtelijke wijze de revue. De opleiding biedt daarnaast ook een heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wet- en regelgeving. De opleiding richt zich op degenen die werkzaam zijn op het terrein van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en employee benefits, zoals acceptanten/schadebehandelaars bij inkomensverzekeraars, juridische dienstverleners, financieel adviseurs en HR-functionarissen.

Lees meer over Inleiding Sociale Zekerheid

Overnamen en Fusies

In 2015 bereikte de wereldwijde golf aan fusies en overnames een waarde van $ 4,59 biljoen. Dat was een record. Volgens fusie- en overnamespecialist Baker & McKenzie moeten de beste jaren nog komen. 2016 belooft dus een bijzonder druk jaar te worden op de markt voor fusies en overnames.Organisaties die fusies en overnames begeleiden, zullen zich daarop moeten voorbereiden. Dat houdt ook in dat de medewerkers moeten weten hoe een overname of fusie in zijn werk gaat. NIBE-SVV heeft daarom de opleiding Overnamen en Fusies ontwikkeld. In deze praktijkgerichte opleiding worden fusies en overnamen vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Medewerkers bij banken en verzekeraars leren alles over het vooronderzoek, de onderhandelingsfase en de financiering. Zowel juridische, als fiscale en financiële aspecten van overnamen en fusies komen uitgebreid aan bod.

Lees meer over de opleiding Overnamen en Fusies 

Personenschade Algemeen

NIBE-SVV biedt diverse diepgaande leergangen over letselschade. Niet altijd is die diepgang echter nodig. Personenschade Algemeen gaat ‘in vogelvlucht’ in op alle facetten van de afhandeling van personenschade. Dat maakt deze opleiding vooral geschikt voor beginners die algemene kennis willen opdoen voordat ze een van de leergangen gaan volgen.
Ook is deze opleiding bij uitstek geschikt voor hen die alleen die algemene kennis zonder de verdieping nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan advocaten, beroepsgroepen die met re-integratie te maken hebben, arbeidsdeskundigen, et cetera. Degenen die zijdelings met letsel te maken hebben, niet van de hoed en de rand hoeven te weten, maar juist breed georiënteerd willen zijn, maken met deze opleiding een goede keuze.

Meer over de opleiding Personenschade Algemeen

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!