NIBE-SVV lanceert Next Gen Academy voor de financieel dienstverleners van morgen

Onlangs heeft NIBE-SVV de Next Gen Academy gelanceerd. Deze academy biedt de Next Generation Financials verschillende vakopleidingen die perfect aansluiten op de vacatures van morgen. De nieuwe academy past binnen het streven van NIBE-SVV om toekomstgericht op te leiden.

Next Level Financial Services

Zo speelt de academy in op de toenemende digitalisering in de financiële sector. De invloed van digitalisering op de werkzaamheden in de sector is vandaag de dag niet te onderschatten. Elke financieel medewerker, financieel manager of financieel adviseur heeft (of krijgt) te maken met e-bankieren, digitale adviesvormen, privacy en internetsecurity en internetrecht, klantdata en customer journeys. Het segment Next Level Financial Services van de academy biedt op dit gebied inleidende opleidingen en aansluitende specifieke en meer algemene varianten.

Bekijk hier meer informatie over de opleidingen van Next Level Financial Services.

Andere segmenten van de academy

De Next Gen Academy biedt daarnaast nog andere opleidingen:

Naar verwachting zullen er in de financiële sector veel nieuwe functies komen. Het is van groot belang dat de medewerkers in die nieuwe functies, bijvoorbeeld een grote groep ict’ers, over een bepaalde mate van kennis van het bank- en verzekeringsvak beschikken. Dan is een inleidende opleiding Banken of een inleidende opleiding Verzekeringen ideaal. In korte tijd krijgen zij een helder en praktisch inzicht in het bedrijfsmodel, de kerntaken en de producten van een bank- of verzekeringsinstelling. Deze opleidingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Ook op het gebied van marketing gaan de ontwikkelingen razendsnel. Een cursus Online marketing of een praktische E-marketingopleiding zorgt ervoor dat de kennis van de medewerker helemaal up-to-date is. NIBE-SVV heeft opleidingen voor zowel de junior, medior als de senior marketingprofessional in het aanbod. Wij verzorgen elke opleiding op dit gebied samen met onze businesspartners Lectric en NCOI Opleidingen.

Data worden steeds belangrijker voor de winstgevendheid van een onderneming. Een opleiding Data-analyse kan helpen om relevante data helder in kaart te brengen, te analyseren en ze commercieel te verwerken. In de Next Gen Academy zijn daarom ook data-analyse-opleidingen te vinden, voor beginners én voor degenen met ruime ervaring in data-analyse. NIBE-SVV verzorgt elke opleiding op dit gebied samen met businesspartner CompuTrain. 

FinTech corner

Verder bevat de Next Gen Academy een FinTech corner. In deze corner is informatie te vinden over het arbeidsmarktperspectief, nieuwe banen en de ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening. En, ook goed om te weten: de Next Gen Academy is er niet alleen voor de financieel dienstverlener die nieuw instroomt, maar juist ook voor de ervaren professional die de veranderingen in de sector omarmt.
 
Bekijk hier meer informatie over de FinTech corner
Lees meer over de Next Gen Academy

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!