NIBE-SVV lanceert leerlijnen

Om je een beter beeld te geven van ons aanbod en te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze heeft NIBE-SVV een aantal leerlijnen ontwikkeld. Elke leerlijn brengt in kaart welke opleidingen relevant zijn voor een bepaald functieprofiel. In de leerlijn vind je zowel de opleidingen op basisniveau, als de opleidingen die aansluiten bij meer werkervaring. deze leerlijnen helpen je om een compleet overzicht te krijgen van hoe je je carrière vorm kunt geven, nu en in de toekomst.

De leerlijn is een handig hulpmiddel als je je oriënteert op een opleiding. Een gedegen opleiding is de basis voor vrijwel elke succesvolle carrière. En ook verderop in je loopbaan is het belangrijk dat je zo goed mogelijk blijft aansluiten op de ontwikkelingen binnen je vakgebied. Hoe maak je je ambities waar, welke kennis en vaardigheden heb je daarvoor nodig en hoe zorg je ervoor dat je ook in de toekomst relevant blijft binnen je functie?

Leerlijnen op het gebied van compliance, fraude en Wwft

NIBE-SVV ontwikkelt een reeks leerlijnen om studenten in spe te helpen bij hun studiekeuze. De eerste leerlijnen op het gebied van compliance, fraude, CDD/KYC en Wwft zijn nu beschikbaar. Dat zijn de leerlijnen die uiteindelijk leiden naar het functieprofiel van Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen en naar het functieprofiel van Certified Compliance Professional.

Wil jij je optimaal ontwikkelen op het gebied van compliance, fraude en Wwft? En wil je weten welke opleidingen daarbij passen? 

Bekijk dan hier de leerlijnen voor Certified Compliance Professional of Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.