NIBE-SVV breidt complianceaanbod uit met Compliance Course

NIBE-SVV heeft zijn aanbod op het gebied van compliance verder uitgebreid met de training Compliance Course. NIBE-SVV organiseert deze tweedaagse training op 14 en 21 januari 2013 in samenwerking met het consultancybedrijf WellervanWoerden c.s. Compliance Course is een intensieve en interactieve training die de compliance-kennis van met name financieel dienstverleners actualiseert.

Compliance Course bestaat uit vier blokken:

  • Kader & Context
  • Toezicht & Handhaving
  • Planning & organisatie
  • Awareness & bedrijfscultuur

Risicomanagement is een belangrijk onderdeel van deze training. Compliance schuift namelijk steeds verder op richting risicomanagement. Het (laten) uitvoeren van risicoanalyses is niet alleen een verplichting in de wet- en regelgeving. Het is ook essentieel voor de compliance officer om compliance-risico’s te kunnen monitoren en beheersen.

Docenten

De inhoud van dit programma wordt verzorgd door Edwin Weller en Michael van Woerden (van WellervanWoerden c.s.). Gastdocenten zijn onder andere Paul Tijnagel (regional compliance officer Siemens Nederland N.V.), John Bendermacher (directeur Group Audit SNS Reaal), Mieke Pigeaud (expert Financial Risk Control bij WellerVanWoerden c.s. en CEO Fornix Bio Sciences N.V.) en Anne-Maartje Oud (gedrags- en vaardighedenspecialist WellervanWoerden c.s.).

Bekijk meer informatie over de training Compliance Course.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.