NIBE-SVV breidt complianceaanbod uit met Compliance Course

NIBE-SVV heeft zijn aanbod op het gebied van compliance verder uitgebreid met de training Compliance Course. NIBE-SVV organiseert deze tweedaagse training op 14 en 21 januari 2013 in samenwerking met het consultancybedrijf WellervanWoerden c.s. Compliance Course is een intensieve en interactieve training die de compliance-kennis van met name financieel dienstverleners actualiseert.

Compliance Course bestaat uit vier blokken:

  • Kader & Context
  • Toezicht & Handhaving
  • Planning & organisatie
  • Awareness & bedrijfscultuur

Risicomanagement is een belangrijk onderdeel van deze training. Compliance schuift namelijk steeds verder op richting risicomanagement. Het (laten) uitvoeren van risicoanalyses is niet alleen een verplichting in de wet- en regelgeving. Het is ook essentieel voor de compliance officer om compliance-risico’s te kunnen monitoren en beheersen.

Docenten

De inhoud van dit programma wordt verzorgd door Edwin Weller en Michael van Woerden (van WellervanWoerden c.s.). Gastdocenten zijn onder andere Paul Tijnagel (regional compliance officer Siemens Nederland N.V.), John Bendermacher (directeur Group Audit SNS Reaal), Mieke Pigeaud (expert Financial Risk Control bij WellerVanWoerden c.s. en CEO Fornix Bio Sciences N.V.) en Anne-Maartje Oud (gedrags- en vaardighedenspecialist WellervanWoerden c.s.).

Bekijk meer informatie over de training Compliance Course.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.