NIBE-SVV biedt voor diverse vakdiploma’s weer losse examens aan

Voor een aantal vakdiploma’s biedt NIBE-SVV weer losse examens aan. Zo kunt u versneld uw diploma behalen, zonder de opleiding te hoeven volgen. Daarmee komen we tegemoet aan een vraag vanuit de markt. 

Een diploma van NIBE-SVV wordt in de financiële branche breed erkend en gewaardeerd en is daarom erg gewild. Niet voor niets leggen veel mensen graag een los examen van NIBE-SVV af om een diploma te bemachtigen. Zelfs andere opleiders geven regelmatig de voorkeur aan een examen bij NIBE-SVV boven een eigen examen.

Veel behoefte aan losse NIBE-SVV-examens

Vanuit de markt bereiken ons geluiden dat de behoefte aan losse NIBE-SVV-examens groot is. Wij geven daaraan gehoor. Onze DSI- en Wft-examens zijn al los te boeken, maar dat geldt nu ook weer voor een aantal branche-erkende opleidingen.

Interessant voor ervaren financials

Het los kopen van examens van door de branche erkende vakopleidingen is interessant voor financieel dienstverleners die al kennis en ervaring binnen hun vakgebied hebben, en alleen op zoek zijn naar een NIBE-SVV-diploma of -certificaat zonder daarvoor een opleiding nodig te hebben. Een NIBE-SVV-diploma is een verrijking van hun cv. De kosten voor een NIBE-SVV-examen in combinatie met de opleiding vallen wel lager uit dan wanneer er alleen een los examen geboekt wordt. Maar de optie is wel weer mogelijk.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!