Leergang Arbeidsdeskundige iets voor u?

Kom het ontdekken tijdens de informatiemiddag Arbeidsdeskundige op 10 januari a.s. Tijdens deze middag, die uiteraard geheel kosteloos is, krijgt u een heldere toelichting op het programma van de leergang.

Grensoverschrijdende professionals

Arbeidsdeskundigen zijn grensoverschrijdende professionals: ze zijn in elke sector te vinden. Van de verzekeringsbranche tot de medische sector, van de personenschaderegeling, verzuimbegeleiding of re-integratie tot de verpleegkunde en de fysiotherapie. De informatiemiddag Arbeidsdeskundige is dan ook interessant voor een zeer brede doelgroep.

Programma

Tijdens de informatiemiddag komt u alles te weten over de Leergang Arbeidsdeskundige, die op 26 februari a.s. weer van start gaat. Bovendien krijgt u inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van de arbeidsdeskundige, en kunt u de interactieve workshop Arbeidsdeskundige in de praktijk bijwonen. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen en het inzien van het studiemateriaal. Tevens kunt u kennismaken met de digitale leeromgeving van de leergang.

Aanmelden en praktische info

Wilt u de informatiemiddag over de leergang Arbeidsdeskundige bijwonen, meld u dan vóór 3 januari aan bij Martha White: m.white@nibesvv.nl.
De informatiemiddag vindt plaats op 10 januari 2013 van 14-17.00, op ons kantoor aan de Herengracht 205.  

Meer weten?

Wit u meer weten over deze middag en/of de leergang, neem dan contact op met Aart Verrips via 020 7606 900 of a.verrips@nibesvv.nl

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.