Leergang Arbeidsdeskundige iets voor u?

Kom het ontdekken tijdens de informatiemiddag Arbeidsdeskundige op 10 januari a.s. Tijdens deze middag, die uiteraard geheel kosteloos is, krijgt u een heldere toelichting op het programma van de leergang.

Grensoverschrijdende professionals

Arbeidsdeskundigen zijn grensoverschrijdende professionals: ze zijn in elke sector te vinden. Van de verzekeringsbranche tot de medische sector, van de personenschaderegeling, verzuimbegeleiding of re-integratie tot de verpleegkunde en de fysiotherapie. De informatiemiddag Arbeidsdeskundige is dan ook interessant voor een zeer brede doelgroep.

Programma

Tijdens de informatiemiddag komt u alles te weten over de Leergang Arbeidsdeskundige, die op 26 februari a.s. weer van start gaat. Bovendien krijgt u inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van de arbeidsdeskundige, en kunt u de interactieve workshop Arbeidsdeskundige in de praktijk bijwonen. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen en het inzien van het studiemateriaal. Tevens kunt u kennismaken met de digitale leeromgeving van de leergang.

Aanmelden en praktische info

Wilt u de informatiemiddag over de leergang Arbeidsdeskundige bijwonen, meld u dan vóór 3 januari aan bij Martha White: m.white@nibesvv.nl.
De informatiemiddag vindt plaats op 10 januari 2013 van 14-17.00, op ons kantoor aan de Herengracht 205.  

Meer weten?

Wit u meer weten over deze middag en/of de leergang, neem dan contact op met Aart Verrips via 020 7606 900 of a.verrips@nibesvv.nl

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!