Digitaal adviseren belangrijk onderdeel van Next Gen Academy

Het adviseren in een voortdurend veranderende omgeving met steeds veranderende eisen, vraagt veel van een financieel adviseur. Daarom bevat de Next Gen Academy ook de training Digitaal Adviseren. De Next Gen Academy die NIBE-SVV onlangs lanceerde, biedt de Next Generation Financials verschillende vakopleidingen die perfect aansluiten bij de vereisten van vandaag én morgen. De nieuwe academy past binnen het streven van NIBE-SVV om toekomstgericht op te leiden. 

Door wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen veranderen de eisen die gesteld worden aan de vakbekwaamheid van de financieel adviseur. Ook de klant verwacht steeds meer van de adviseur. Het gaat daarbij niet alleen om zijn deskundigheid. Ook het goed digitaal kunnen adviseren is van groot belang. NIBE-SVV heeft daarom de training Digitaal Adviseren ontwikkeld. De training is een uitstekend hulpmiddel om inzicht te krijgen in de competenties die belangrijk zijn bij digitaal adviseren, evenals in de valkuilen en best practices. Ook is er aandacht voor het samenwerken in multidisciplinaire teams en de softskills. Verder biedt de training gelegenheid om te oefenen met gesprekken voeren terwijl u achter de computer zit.
> Meer informatie over de training Digitaal Adviseren

Tot € 2.500 subsidie

De training Digitaal Adviseren maakt deel uit van een aantal opleidingen waarvoor een subsidieregeling is. Werkzoekenden en mensen die zich willen omscholen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, kunnen gebruikmaken van de Scholingsvoucher. Met zo’n voucher ontvangen ze een subsidie van maximaal € 2.500,- als ze een opleiding volgen gericht op een kansberoep.
Meer informatie over de subsidieregeling
 
De training maakt deel uit van het opleidingensegment Next Level Financial Services van de Next Gen Academy. Dit onderdeel bevat opleidingen die inspelen op de toenemende digitalisering in de financiële sector.
Meer over Next Level Financial Services

Andere opleidingen van de academy

Daarnaast biedt de academy nog andere opleidingen in een drietal segmenten:

FinTech corner

De Next Gen Academy bevat ook nog een FinTech corner. In deze corner is informatie te vinden over het arbeidsmarktperspectief, nieuwe banen en de ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening.
 
Bekijk hier meer informatie over de FinTech corner
Lees meer over de Next Gen Academy

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.