De nieuwe studiegids van NIBE-SVV ligt voor u klaar!

De studiegids van NIBE-SVV is weer uit, met ons opleidingsaanbod voor 2019. Het meest complete aanbod voor de financiële dienstverlening, met zorg voor u samengesteld.

Maak de juiste aansluiting

Sinds de start in 1950 heeft NIBE-SVV zich ten doel gesteld de professionals uit de financiële sector te ondersteunen met relevante en kwalitatieve opleidingen. Dat doen we nog steeds en vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit. De sector is volop in verandering en juist nu is het essentieel dat u de juiste aansluiting kunt maken.
 
Met ons aanbod bent u hier uitstekend toe in staat. In de gids vindt u een overzicht van ons aanbod per onderwerp. Van Wft tot de brancheopleidingen, van inleidende opleidingen tot erkende Bachelor- en Masteropleidingen. Over bankieren, verzekeren en beleggen. Alle opleidingen worden in de gids uitvoerig beschreven. En ook vindt u er carrièrepaden, die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze.
Vraag de gids aan

Voorlichting bijwonen?

Wilt u een passend studieadvies of heeft u vragen? Op donderdag 28 februari organiseert NIBE-SVV weer een voorlichtingsbijeenkomst. In een persoonlijk gesprek, waarin uw leerdoelen centraal staan, bekijken we graag met u de mogelijkheden. Meld u nu aan voor de voorlichtingsbijeenkomst.
 
Voor een persoonlijk opleidingsadvies kunt u ook bellen met onze adviseurs via telefoonnummer 035 - 7 506 155.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!