De nieuwe studiegids van NIBE-SVV ligt voor u klaar!

De studiegids van NIBE-SVV is weer uit, met ons opleidingsaanbod voor 2019. Het meest complete aanbod voor de financiële dienstverlening, met zorg voor u samengesteld.

Maak de juiste aansluiting

Sinds de start in 1950 heeft NIBE-SVV zich ten doel gesteld de professionals uit de financiële sector te ondersteunen met relevante en kwalitatieve opleidingen. Dat doen we nog steeds en vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit. De sector is volop in verandering en juist nu is het essentieel dat u de juiste aansluiting kunt maken.
 
Met ons aanbod bent u hier uitstekend toe in staat. In de gids vindt u een overzicht van ons aanbod per onderwerp. Van Wft tot de brancheopleidingen, van inleidende opleidingen tot erkende Bachelor- en Masteropleidingen. Over bankieren, verzekeren en beleggen. Alle opleidingen worden in de gids uitvoerig beschreven. En ook vindt u er carrièrepaden, die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze.
Vraag de gids aan

Voorlichting bijwonen?

Wilt u een passend studieadvies of heeft u vragen? Op donderdag 28 februari organiseert NIBE-SVV weer een voorlichtingsbijeenkomst. In een persoonlijk gesprek, waarin uw leerdoelen centraal staan, bekijken we graag met u de mogelijkheden. Meld u nu aan voor de voorlichtingsbijeenkomst.
 
Voor een persoonlijk opleidingsadvies kunt u ook bellen met onze adviseurs via telefoonnummer 035 - 7 506 155.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.