De nieuwe studiegids van NIBE-SVV ligt voor u klaar!

De studiegids van NIBE-SVV is weer uit met ons opleidingsaanbod voor 2018, het meest complete aanbod voor de financiële dienstverlening, met zorg voor u samengesteld. 

Maak de juiste aansluiting

Sinds de start in 1950 heeft NIBE-SVV zich ten doel gesteld de professionals uit de financiële sector te ondersteunen met relevante en kwalitatieve opleidingen. Dat doen we nog steeds en vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. De sector is volop in verandering en juist nu is het essentieel dat u de juiste aansluiting kunt maken.
 
Met ons aanbod bent u hier uitstekend toe in staat. In de gids vindt u een overzicht van ons aanbod per onderwerp. Van Wft tot de brancheopleidingen, van inleidende opleidingen tot Post Graduate. Over bankieren, verzekeren en beleggen.

Alle opleidingen worden in de gids uitvoerig beschreven. En ook vindt u er carrièrepaden, die u van dienst kunnen zijn bij het maken van uw keuze.

Next Academy

Dit jaar heeft NIBE-SVV voor u ook een uitgebreid aanbod dat aansluit op de veranderingen in de sector. Dit hebben we gebundeld in de NEXT Academy. ‘Keep the change’, omarm de verandering, is ons advies en blijf daarmee relevant en waardevol.

Vraag de gids aan onderaan op de homepagina van NIBE-SVV
 
Meer weten over onze opleidingen?
Voor een persoonlijk opleidingsadvies kunt u bellen met onze adviseurs via telefoonnummer 035 - 7 506 155. 

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.