De nieuwe studiegids van NIBE-SVV ligt voor u klaar!

De studiegids van NIBE-SVV is weer uit met ons opleidingsaanbod voor 2018, het meest complete aanbod voor de financiële dienstverlening, met zorg voor u samengesteld. 

Maak de juiste aansluiting

Sinds de start in 1950 heeft NIBE-SVV zich ten doel gesteld de professionals uit de financiële sector te ondersteunen met relevante en kwalitatieve opleidingen. Dat doen we nog steeds en vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. De sector is volop in verandering en juist nu is het essentieel dat u de juiste aansluiting kunt maken.
 
Met ons aanbod bent u hier uitstekend toe in staat. In de gids vindt u een overzicht van ons aanbod per onderwerp. Van Wft tot de brancheopleidingen, van inleidende opleidingen tot Post Graduate. Over bankieren, verzekeren en beleggen.

Alle opleidingen worden in de gids uitvoerig beschreven. En ook vindt u er carrièrepaden, die u van dienst kunnen zijn bij het maken van uw keuze.

Next Academy

Dit jaar heeft NIBE-SVV voor u ook een uitgebreid aanbod dat aansluit op de veranderingen in de sector. Dit hebben we gebundeld in de NEXT Academy. ‘Keep the change’, omarm de verandering, is ons advies en blijf daarmee relevant en waardevol.

Vraag de gids aan onderaan op de homepagina van NIBE-SVV
 
Meer weten over onze opleidingen?
Voor een persoonlijk opleidingsadvies kunt u bellen met onze adviseurs via telefoonnummer 035 - 7 506 155. 

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!