Compliance Soft Skills nu ook als losse training

NIBE-SVV biedt de tweede module van de door DSI geaccrediteerde leergang Certified Compliance Officer nu ook als losse training aan. Tijdens Compliance Soft Skills ontwikkelt u de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor het uitoefenen van de functie van compliance officer. De eerste module van de leergang, Compliance Course die een introductie op compliance biedt, is recentelijk ook als losse module van start gegaan.

Inhoud en opzet

Tijdens de training Compliance Soft Skills wordt u uitgedaagd interactief en dynamisch te oefenen met persoonlijke vaardigheden aan de hand van eigen casuïstiek. In de training staan 4 elementen centraal: willen, weten, kunnen en doen.
Werken als compliance officer staat namelijk niet gelijk aan werken op routine: in complexe situaties moet beslissingen vaak snel genomen worden. Naast kennis (weten) en vaardigheden (kunnen) spelen ook de persoonlijke motivatie en het geloof in het belang van de functie (willen) hierbij een belangrijke rol. De combinatie van kennis, vaardigheden en motivatie zorgt ervoor dat compliance officers effectief reageren en handelen (doen). Verandert een van de eerste 3 elementen, dan verandert ook de uitkomst. Daarom staan in de training Compliance Soft Skills de compliancevaardigheden van elk van deze elementen centraal. Deelname aan deze training levert u 14 PE-uren bij de NBA op.

Docent

De training wordt gegeven door Jantje de Bie. Zij werkt als Manager Risk Consulting voor de afdeling Integrity & Compliance van KPMG Consultancy. Van huis uit is zij opgeleid als arbeid- en organisatiepsycholoog.

>> Meer informatie over Compliance course 
>> Meer informatie over Compliance Soft Skills 
>> Meer informatie over Certified Compliance Officer

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.