Complete leerlijnen binnen handige leerstraten

Als enige van de opleiders voor de financiële branche biedt NIBE-SVV u de complete leerlijnen op bancair gebied (particulier, zakelijk, financiële markten en riskmanagement) en verzekeringsgebied (klantcontact niet-adviserend en klantcontact adviserend). In de nieuwe opleidingsbrochure van NIBE-SVV vindt u het volledige aanbod voor 2016, met een helder overzicht van de leerlijnen. Elke leerlijn is ingericht als leerstraat die u helemaal naar eigen inzicht, ervaring en functie kunt doorlopen. 

Waar begint u, waar gaat u heen en waar eindigt u?

Hoe u die leerstraten doorloopt, bepaalt u echt helemaal zelf. Er zit een logische opbouw in, maar die heeft geen dwingend karakter. Soms zal het voor u voordelig zijn om eerst de ene opleiding te volgen voor u aan de andere begint. Bijvoorbeeld omdat u dan meer kennis opdoet, maar het is zeker niet verplicht. Uiteindelijk bepaalt u uw eigen pad.

Wilt u bij de basis beginnen, dan kiest u voor een opleiding onderaan in de leerstaat. Afhankelijk van uw persoonlijke ambitie kunt u vervolgens de lijn naar boven volgen. Zo ver als u zelf wilt. U kunt ook horizontaal overstappen. Bij elke stap die u binnen de gekozen leerstraat zet, verdiept u uw kennis en vaardigheden. Bovendien leert u daarbij steeds beter verbanden leggen tussen de verschillende ontwikkelingen binnen uw vakgebied. 

Benieuwd naar de leerstraten?

Vraag dan de nieuwe opleidingsbrochure aan. Op pagina 11 t/m 17 vindt u het overzicht met de leerstraten. 

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 09:00

Ontdek je volgende stap met onze leerlijnen

Wil je na de zomer aan de slag met je ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je toe bent aan de volgende stap in je carrière? Dan hebben we goed nieuws. Veel van onze opleidingen gaan namelijk weer van start in september. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw functie, kennis en ervaring? Om je daarbij te helpen hebben wij een aantal leerlijnen ontwikkeld, gericht op veelvoorkomende functies binnen de financiële dienstverlening.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.