Complete leerlijnen binnen handige leerstraten

Als enige van de opleiders voor de financiële branche biedt NIBE-SVV u de complete leerlijnen op bancair gebied (particulier, zakelijk, financiële markten en riskmanagement) en verzekeringsgebied (klantcontact niet-adviserend en klantcontact adviserend). In de nieuwe opleidingsbrochure van NIBE-SVV vindt u het volledige aanbod voor 2016, met een helder overzicht van de leerlijnen. Elke leerlijn is ingericht als leerstraat die u helemaal naar eigen inzicht, ervaring en functie kunt doorlopen. 

Waar begint u, waar gaat u heen en waar eindigt u?

Hoe u die leerstraten doorloopt, bepaalt u echt helemaal zelf. Er zit een logische opbouw in, maar die heeft geen dwingend karakter. Soms zal het voor u voordelig zijn om eerst de ene opleiding te volgen voor u aan de andere begint. Bijvoorbeeld omdat u dan meer kennis opdoet, maar het is zeker niet verplicht. Uiteindelijk bepaalt u uw eigen pad.

Wilt u bij de basis beginnen, dan kiest u voor een opleiding onderaan in de leerstaat. Afhankelijk van uw persoonlijke ambitie kunt u vervolgens de lijn naar boven volgen. Zo ver als u zelf wilt. U kunt ook horizontaal overstappen. Bij elke stap die u binnen de gekozen leerstraat zet, verdiept u uw kennis en vaardigheden. Bovendien leert u daarbij steeds beter verbanden leggen tussen de verschillende ontwikkelingen binnen uw vakgebied. 

Benieuwd naar de leerstraten?

Vraag dan de nieuwe opleidingsbrochure aan. Op pagina 11 t/m 17 vindt u het overzicht met de leerstraten. 

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!