Mail door

Masterclass Blockchain

De mogelijkheden en risico’s van blockchain

Studiebelasting

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Vanaf prijs

€ 0,00

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De ontwikkelingen op het gebied van blockchain, de technologie achter de bitcoin, gaan razendsnel. Een bredere omarming van deze technologie maakt veel functies overbodig. De impact van blockchain begrijpen en kunnen vertalen naar uw eigen situatie is dus zeer waardevol. In deze Masterclass komen alle belangrijke ontwikkelingen binnen blockchain aan bod. De Masterclass wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

Deze Masterclass is zeer geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen van blockchaintechnologie en cryptocurrencies.

Doel en opzet

De Masterclass Blockchain is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiebelasting en duur

De Masterclass Blockchain heeft 1 bijeenkomst van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomst ontvangt u het bewijs van deelname 'Masterclass Blockchain' van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is blockchain?
  • Hoe werkt blockchain?
  • Wat voor soort blockchains zijn er?
  • Wanneer kun je blockchain gebruiken?
  • Wat zijn de risico’s en uitdagingen van blockchain?
  • Mythen versus feiten
  • Wat zijn smart contracts en hoe werken ze? En wat is hun juridische status?
  • Hoe kan blockchain huidige bedrijfsmodellen beïnvloeden?
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze training bestaat uit 0.5 dag. De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 200,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.