Dataprivacy en AVG (Online)

Snel op de hoogte van de AVG en de gevolgen voor u

Studiebelasting

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 0,00

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

02-08-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ingegaan. Wat houdt deze privacywetgeving in? Wat merkt u ervan in uw werk en het dagelijks leven? Leer in deze online training wat de AVG betekent voor uw eigen privacy en wat de gevolgen zijn voor uw organisatie. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt als u in korte tijd de belangrijkste punten van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wilt weten.

Doel en opzet

Met deze online training leert u in uw eigen tempo op het tijdstip en de plek die u het beste uitkomen. U gaat aan de slag met de nieuwe privacywetgeving. U leert snel en eenvoudig aan de hand van professionele en Nederlandstalige e-learning en bijbehorende oefeningen.

Zo ontdekt u wat de Algemene verordening gegevensbescherming inhoudt, wat u er persoonlijk mee kunt en welke verantwoordelijkheden erbij komen voor uw organisatie. U bent binnen het studieprogramma flexibel in welke onderwerpen u wilt bestuderen.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiemateriaal

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname 'Dataprivacy en AVG' van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Nieuwe privacywetgeving: relevant voor u
  • Ken uw rechten en bescherm uw eigen privacy
  • Meer verantwoordelijkheden voor uw organisatie
  • Effect van wetgeving op uw dagelijks werk
  • Eindtoets
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

De training is te volgen via e-learning. U kunt op elk gewenst moment starten.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Trainingsmateriaal: € 49,50
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.