Next Customer Big Data Analytics

Onderdeel van Next Financial Professional en Next Insurance Professional

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond

Vanaf prijs

€ 922,50

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

14-10-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Door het stijgend aantal digitale transacties ontstaat er veel data. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. Met een goede analyse is er namelijk veel informatie uit deze data te halen. In deze opleiding verdiept u zich in alle relevante informatie over big data en leert u big-data-analytics in finance toepassen. Er wordt ook ingegaan op de veranderingen in de financiële markt en de kansen die hierdoor ontstaan. Zo bent u in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat u zien dat u een toekomstgerichte financieel professional bent. Deze opleiding is onderdeel van de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Vrijstellingen

Deze opleiding Next Customer Big Data Analytics kunt u inbrengen in de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Als u alle modules en de afrondende eindopdracht van de volledige leergang Next Financial Professional of Next Insurance Professional met goed gevolg afrondt, ontvangt u respectievelijk het diploma Next Financial Professional of het diploma Next Insurance Professional.

Doelgroep

Wilt u een heldere visie ontwikkelen op de mogelijkheden van big data in de financiële sector? Dan is dit dé opleiding voor u. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor financieel dienstverleners bij banken en verzekeraars. Ook voor marketeers, marketingmanagers, databasemarketeers, DM-specialisten en campagnemanagers is deze opleiding geschikt.

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is inzicht te geven in het werken met big data in de financiële wereld. U leert over databronnen en -analyse. Centraal daarin staat de rol van big data binnen de financiële markt. Denk bijvoorbeeld aan betere voorspellingen over het gedrag van uw klanten door de demografische gegevens te combineren met uitgavepatronen. Of aan het inzetten van sociale robots om uw klanten nog beter online van dienst te zijn. Aan het einde van de opleiding heeft u een duidelijk beeld hoe u big data succesvol kunt inzetten in uw eigen organisatie. U kunt uw eigen big-datastrategie ontwikkelen en de gegenereerde customer insights gebruiken om de customer experience te verbeteren.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na actieve deelname ontvangt u het bewijs van deelname ‘Next Customer Big Data Analytics’ van NIBE-SVV.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Big data en de rol binnen de financiële markt
 • Gestructureerde en ongestructureerde data
 • Webdata en social data
 • Data-analyse (predictive analytics)
 • Van data naar informatie en interpretatie
 • Customer insights
 • Nieuwe mogelijkheden voor authenticatie
 • Customer experience
 • Big-datastrategie
 • Voorbeeldcases uit de praktijk
 • Cybersecurity
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding kunt u volgen in de klassikale variant. U volgt bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een avondvariant aangeboden. De avondopleiding omvat 2 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 31 december 2020

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Klassikaal
€ 922,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 922,50
Kosten vanaf 31 december 2020

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Klassikaal
€ 949,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 11,-
Locatiekosten
€ 20,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 980,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.