Soft Skills Next Insurance Professional

Vaardigheden voor de toekomstbestendige insurance professional

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.004,50

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

14-04-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Behoeften van klanten veranderen. Niet alleen wat ze willen, maar ook hoe zij het willen. In deze training vergroot je je blik op verzekeren, aanpassingsvermogen en overtuigingskracht. Je gaat aan de slag met een businesscase uit je praktijk en zet daarin je klant centraal. Je leert anticiperen op veranderingen en innovaties en staat stil bij normen en waarden en dilemma’s rondom integriteit. De training is ontwikkeld in samenwerking met de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars.

Vrijstellingen

Deze training is een van de modules van de leergang Next Insurance Professional en geeft na voltooiing vrijstelling voor dit onderdeel van de leergang Next Insurance Professional.

Doel en opzet

Doel van de training is dat je je organisatie meekrijgt in je innovatieve en toekomstbestendige ideeën. Je werkt aan een businesscase waarin je je klant centraal zet en rekening houdt met normen en waarden en integriteitsdilemma’s rondom innovatie.

Je gaat aan de slag met vaardigheden om je organisatie mee te krijgen in je nieuwe ideeën, producten of plannen.

Gedurende de training word je begeleid door docenten die zelf actief zijn in de praktijk. De training wordt verzorgd op de locatie van onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 2 middagbijeenkomsten bij onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 15 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Jouw loopbaan

De training is ontwikkeld voor medewerkers en leidinggevenden bij verzekeraars of andere financiële dienstverleners die willen inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en hun organisatie daarin willen meekrijgen.

Deze training maakt deel uit van de volledige leergang Next Insurance Professional. Wil je je na het volgen van de training verder verdiepen in het thema, dan raden we je deze leergang aan. Ook onze nieuwe opleiding Post HBO Informed Data-driven Insurance is waarschijnlijk interessant voor jou.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Klantfocus
  • Disruptive thinking (anders kijken naar verzekeren)
  • Organisatiesensitiviteit
  • Normen en waarden (dilemma’s, integriteit)
  • Innoverend vermogen
  • Het meenemen van de organisatie (overtuigen, beïnvloeden)
  • Het schrijven van een goede businesscase met het perspectief op de klant
  • Omgaan met veranderingen (agility scan)

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvang je het bewijs van deelname ‘Soft Skills Next Insurance Professional’ van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training bestaat uit 2 middagen. De bijeenkomsten zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 950,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.004,50
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.