Soft Skills Next Insurance Professional

Vaardigheden voor de toekomstbestendige insurance professional

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 979,50

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

22-04-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Behoeften van klanten veranderen. Niet alleen wat ze willen, maar ook hoe zij het willen. In deze training vergroot u uw blik op verzekeren, aanpassingsvermogen en overtuigingskracht. U gaat aan de slag met een businesscase uit uw praktijk en zet daarin uw klant centraal. U leert anticiperen op veranderingen en innovaties en staat stil bij normen en waarden en dilemma’s rondom integriteit. De training is ontwikkeld in samenwerking met de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars.

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor medewerkers en leidinggevenden bij verzekeraars of andere financiële dienstverleners die willen inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en hun organisatie daarin willen meekrijgen.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Doel en opzet

Doel van de training is dat u uw organisatie meekrijgt in uw innovatieve en toekomstbestendige ideeën. U werkt aan een businesscase waarin u uw klant centraal zet en rekening houdt met normen en waarden en integriteitsdilemma’s rondom innovatie.

U gaat aan de slag met vaardigheden om uw organisatie mee te krijgen in uw nieuwe ideeën, producten of plannen.

Gedurende de training wordt u begeleid door docenten die zelf actief zijn in de praktijk. De training wordt verzorgd op de locatie van onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 2 middagbijeenkomsten bij onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 15 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Vrijstellingen

Deze training is een van de modules van de leergang Next Insurance Professional en geeft na voltooiing vrijstelling voor dit onderdeel van de leergang Next Insurance Professional.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Klantfocus
  • Disruptive thinking (anders kijken naar verzekeren)
  • Organisatiesensitiviteit
  • Normen en waarden (dilemma’s, integriteit)
  • Innoverend vermogen
  • Het meenemen van de organisatie (overtuigen, beïnvloeden)
  • Het schrijven van een goede businesscase met het perspectief op de klant
  • Omgaan met veranderingen (agility scan)

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Soft Skills Next Insurance Professional’ van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze training bestaat uit 2 middagen. De bijeenkomsten zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 925,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 979,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.