Masterclass Internet of Things - IOT

Nieuwe businessmodellen door Internet of Things (IoT)

Studiebelasting

Vakgebied

NEXT Academy

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

24-09-2019
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Internet of Things (IoT), alles verbonden en verbinden met internet. Slimme apparaten kunnen via sensoren gegevens verzamelen en daar zelfstandig actie op ondernemen. Denk aan een koelkast die signaleert dat de melk bijna op is en alvast zelf een nieuw pak bestelt. Heel handig, maar wat kunt u of uw organisatie hiermee? U kunt er bijvoorbeeld ook bedrijfsprocessen mee automatiseren en verbeteren. Of er oplossingen mee bouwen die direct impact hebben op de dienstverlening van uw organisatie. In deze Masterclass komt u te weten hoe u deze mogelijkheden realiseert. De hele IoT-keten wordt behandeld. Hierdoor kunt u IoT inzetten voor het verbeteren van de business. Deze Masterclass wordt uitgevoerd in samenerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

U wilt meer weten over Internet of Things en u hierbij vooral verdiepen in de mogelijkheden die dit biedt bij productontwikkeling, procesverbetering, business development en IT.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Doel en opzet

De Masterclass Internet of Things - IOT is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

U krijgt tijdens het college duidelijk uitgelegd wat Internet of Things is, wat de mogelijkheden zijn en hoe u dit zelf kunt inzetten in een IoT-project. U leert veel door de de kennis en ervaring van de sprekers. Zij hebben een duidelijke visie over de toekomst en mogelijkheden van IoT en geven hier voorbeelden van aan de hand van real live cases en best practices. Hierdoor kunt u de vertaalslag maken naar uw eigen organisatie en nieuwe businessmodellen identificeren.

Studiemateriaal

U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is nou eigenlijk IOT (internet of things)
  • IOT en de relatie met IT
  • IOT architectuur
  • Smartoffice Solution: een Real live IOT praktijkcase
  • Lessons learned

Bewijs van deelname

Na afloop van de Masterclass ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Masterclass Internet of Things - IOT’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze masterclass wordt in een avond gegeven.

De masterclass wordt verzorgd in de regio Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten avond variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 200,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 5,50
Locatiekosten
€ 10,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 215,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Bij een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.