Masterclass Internet of Things - IoT

Nieuwe businessmodellen door Internet of Things (IoT)

Studiebelasting

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Vanaf prijs

€ 0,00

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Internet of Things (IoT), alles verbonden en verbinden met internet. Slimme apparaten kunnen via sensoren gegevens verzamelen en daar zelfstandig actie op ondernemen. Denk aan een koelkast die signaleert dat de melk bijna op is en alvast zelf een nieuw pak bestelt. Heel handig, maar wat kunt u of uw organisatie hiermee? U kunt er bijvoorbeeld ook bedrijfsprocessen mee automatiseren en verbeteren. Of er oplossingen mee bouwen die direct impact hebben op de dienstverlening van uw organisatie. In deze Masterclass komt u te weten hoe u deze mogelijkheden realiseert. De hele IoT-keten wordt behandeld. Hierdoor kunt u IoT inzetten voor het verbeteren van de business. Deze Masterclass wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

U wilt meer weten over Internet of Things en u hierbij vooral verdiepen in de mogelijkheden die dit biedt bij productontwikkeling, procesverbetering, business development en IT.

Doel en opzet

De Masterclass Internet of Things - IoT is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

U krijgt tijdens het college duidelijk uitgelegd wat Internet of Things is, wat de mogelijkheden zijn en hoe u dit zelf kunt inzetten in een IoT-project. U leert veel door de de kennis en ervaring van de sprekers. Zij hebben een duidelijke visie over de toekomst en mogelijkheden van IoT en geven hier voorbeelden van aan de hand van real live cases en best practices. Hierdoor kunt u de vertaalslag maken naar uw eigen organisatie en nieuwe businessmodellen identificeren.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiemateriaal

U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na afloop van de Masterclass ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Masterclass Internet of Things - IoT’.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is nou eigenlijk IoT (Internet of Things)
  • IoT en de relatie met IT
  • IoT-architectuur
  • Smartoffice Solution: een Real live IoT-praktijkcase
  • Lessons learned
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze Masterclass duurt 1 avond.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 200,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt dit programma ook in 1 termijnen betalen.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.