Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Datum en tijd

Maandag 10 februari 2020 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastsprekers

Anne Sonnenschein (Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit) en Marcel Bouwman (hoofd Anti-fraude bij Nationale Nederlanden en voorzitter van de Kamer Verzekeringsfraude van het Institute for Financial Crime)


   

Wat zijn de trends in verzekeringsfraude en hoe kunt u actief bijdragen aan het signaleren en aanpakken van deze fraude? Daarover gaat ons webinar van 10 februari, waaraan u kosteloos kunt deelnemen.
 
Op het programma staan de trends in fraude, digitalisering, preventie, gedrag en innovatie en opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude. Ook gaan we in op de plannen en pogingen om meer en sneller fraudeurs voor de rechter te krijgen. Heeft u vragen over dit onderwerp? Dan kunt u deze direct stellen tijdens dit interactieve webinar.

Programma webinar ‘Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding’

  • De trends in verzekeringsfraude
  • Digitalisering
  • Opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude
  • Plannen en pogingen om fraudeurs sneller voor de rechter te krijgen
  • Innovatie in signalering en aanpak van verzekeringsfraude 

Terugkijken webinar

Webinar terugkijken

Doe actief mee en stel vragen

Dit webinar maakt deel uit van de reeks ‘Focus op vakmanschap’. Deze webinars hebben een interactief karakter. Bekijkt u dit webinar live? Doe dan actief mee door vragen te stellen via de chatfunctie. Later terugkijken is ook mogelijk. U kunt dan echter geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis.

Interessant voor brede doelgroep

Dit webinar is interessant voor iedereen in de sector die in aanraking kan komen met fraude en actief wil bijdragen aan het signaleren en aanpakken hiervan.

Profiteer nu van 10% korting!

Als kijker van het webinar krijgt u nu 10% korting op het cursusgeld van een van de onderstaande opleidingen van NIBE-SVV. Aan het einde van het webinar ontvangt u een actiecode, waarmee u deze korting kunt verzilveren. Deze actie is geldig t/m 15 april 2020.

Mogelijk ook interessant voor u:

Relevante opleidingen Relevante publicaties

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Be relevant, keep the change