Nieuwe opleidingen 2023

Bij NIBE-SVV vinden we het belangrijk dat ons opleidingsaanbod actueel is en blijft. Ieder jaar wordt het opleidingsaanbod vernieuwd en uitgebreid. In het overzicht hieronder ontdek je welke (ver)nieuw(d)e opleidingen en trainingen starten in 2023. Welke opleiding vind jij interessant?

Wanneer kan ik mij inschrijven?

Je kunt je nu al inschrijven voor een training of opleiding in 2023. Klik op jouw keuze om naar de opleidingspagina te gaan en schrijf je in. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze Nieuwsbreak  en ontvang het laatste nieuws maandelijks in je inbox.

Contact bij vragen

Wil je meer weten over ons nieuwe opleidingsaanbod? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Je bereikt ze eenvoudig via WhatsApp of telefonisch.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?