Wft Triple A is vernieuwd

Wft Triple A is de leukste, meest praktische manier om Permanent Actueel te blijven en dit aan te tonen. En sinds kort is het vernieuwde Wft Triple A live! 

Diverse aanpassingen

Voor ons is het een uitdaging om de mogelijkheden van Wft Triple A zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarbij volgen wij heel gericht de feedback van alle gebruikers. De afgelopen jaren heeft dat al geleid tot diverse aanpassingen. Denk maar aan de doorontwikkeling van Wft Triple A naar apps voor tablet en smartphone. En ook nu hebben we weer een stap vooruit gezet.

Vernieuwd dashboard

Log in en u ziet een volledig vernieuwd dashboard. De nieuwe doorontwikkeling richt zich op het verhogen van de gebruikersvriendelijkheid van Wft Triple A. Dit heeft niet alleen een nieuwe look and feel opgeleverd, maar ook nieuwe functionaliteiten voor alle gebruikers. Uw verplichte profiel is nu bijvoorbeeld direct zichtbaar. Zo heeft u nóg meer gemak. En daar doen we het voor.

Waarom is Wft Triple A uniek?

  • U bent aantoonbaar Permanent Actueel op basis van persoonlijk profiel en rapportage
  • U heeft altijd en overal toegang tot actualiteiten (webbased en apps)
  • U kunt via een optioneel profiel gratis extra informatie raadplegen
  • U heeft via Wft Triple A toegang tot live webinars met onze specialisten
  • U ontvangt wekelijks de Update met een overzicht van de nieuwe artikelen in Wft Triple A

Altijd aantoonbaar actueel

Wilt u altijd aantoonbaar Permanent Actueel zijn? Abonneer u op onze Wft Triple A.
Heeft u al een abonnement? Wft Triple A aangevuld met de Wft-PE-e-learning is de ideale voorbereiding op uw Wft-PE-examen(s). Wij geloven in deze combinatie. Daarom bieden we Wft Triple A-abonnees 50% korting op de Wft-PE-e-learning bij NIBE-SVV.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!