Permanent professioneel met PE van NIBE-SVV

Op 1 april 2017 gaat de nieuwe Wft-PE van start. Inmiddels zijn de eind- en toetstermen en de toetsmatrijzen door CDFD bekendgemaakt en zijn de opleidingen en examens hierop aangepast. 

Overzicht Wft-PE-programma's
Hieronder vindt u ons aanbod  aan Wft-PE-opleidingen: actueel en toegespitst op de nieuwe vereisten. Goed om daarbij te weten: NIBE-SVV is onlangs opnieuw erkend door het CDFD als exameninstituut voor onderstaande kwalificaties: PE-examens 
Heeft u een Wft-adviesdiploma behaald vóór 1 april 2017, dan moet u uw eerste Wft-PE-examen doen in de periode van 1 april 2017 tot 1 april 2019. De Wft-PE-examens hebben betrekking op de onderwerpen die in de 3 voorgaande kalenderjaren actueel zijn geworden en nog relevant zijn. De schematische weergave van de Wft-PE-periodes ziet er als volgt uit:

Een goede voorbereiding is het halve werk

Dat u zich optimaal wilt voorbereiden op uw Wft-PE-examens begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij onderstaande keuzehulp voor u ontwikkeld, zodat u eenvoudig de juiste manier van voorbereiden op uw PE-examens kunt kiezen.

Meer weten?  
Of bekijk onze Wft-PE-pagina
 
Attentie: abonnees op Wft Triple A ontvangen een korting bij aanschaf van een Wft-PE-opleiding. Voor meer informatie neem contact op met onze opleidingsadviseurs: telefonisch via 035 750 61 55 of per e-mail: info@nibesvv.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?