Permanent professioneel met PE van NIBE-SVV

Op 1 april 2017 gaat de nieuwe Wft-PE van start. Inmiddels zijn de eind- en toetstermen en de toetsmatrijzen door CDFD bekendgemaakt en zijn de opleidingen en examens hierop aangepast. 

Overzicht Wft-PE-programma's
Hieronder vindt u ons aanbod  aan Wft-PE-opleidingen: actueel en toegespitst op de nieuwe vereisten. Goed om daarbij te weten: NIBE-SVV is onlangs opnieuw erkend door het CDFD als exameninstituut voor onderstaande kwalificaties: PE-examens 
Heeft u een Wft-adviesdiploma behaald vóór 1 april 2017, dan moet u uw eerste Wft-PE-examen doen in de periode van 1 april 2017 tot 1 april 2019. De Wft-PE-examens hebben betrekking op de onderwerpen die in de 3 voorgaande kalenderjaren actueel zijn geworden en nog relevant zijn. De schematische weergave van de Wft-PE-periodes ziet er als volgt uit:

Een goede voorbereiding is het halve werk

Dat u zich optimaal wilt voorbereiden op uw Wft-PE-examens begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij onderstaande keuzehulp voor u ontwikkeld, zodat u eenvoudig de juiste manier van voorbereiden op uw PE-examens kunt kiezen.

Meer weten?  
Of bekijk onze Wft-PE-pagina
 
Attentie: abonnees op Wft Triple A ontvangen een korting bij aanschaf van een Wft-PE-opleiding. Voor meer informatie neem contact op met onze opleidingsadviseurs: telefonisch via 035 750 61 55 of per e-mail: info@nibesvv.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.