Nieuwe actualisering van Wft-opleidingen en –examens op komst

Het CDFD gaat per 1 april 2016 alle Wft-examens actualiseren. Dat geldt zowel voor de Wft PE-Plus als voor de gewone Wft-examens. Natuurlijk passen wij ons lesmateriaal op tijd aan.

Wat betekent dat voor u?

Wilt u voor 1 april 2016 examen doen, dan verandert er voor u helemaal niets. Elke Wft-opleiding die u nu bij ons bestelt, is gebaseerd op de huidige exameneisen (eind- en toetstermen).

Gaat u pas na 1 april 2016 examen doen, dan krijgt u te maken met de vernieuwde eisen. Maar ook dat hoeft geen probleem te zijn. Als u nu een Wft-opleiding bij ons bestelt, krijgt u begin 2016 al het gewijzigde studiemateriaal - geheel kosteloos - in uw digitale leeromgeving (e-Connect). Zowel het tekstboek als bijbehorend oefenmateriaal. Met onze Wft-opleidingen zit u dus altijd goed voor uw Wft-examens en PE-Plusexamens, nu en straks.

Toch liever een papieren leerboek?

Heeft u straks van het geactualiseerde leerboek toch liever de geprinte variant? De prijs van het papieren leerboek bij Wft PE Plus is € 29, voor het geactualiseerde boek bij een initiële Wft-module betaalt u € 49,-.  U kunt beide leerboeken bestellen door een mail te sturen naar cursist@nibesvv.nl. Vermeld hierin uw NAW-gegevens, uw geboortedatum en natuurlijk welk boek u wenst te ontvangen.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.