Nieuwe actualisering van Wft-opleidingen en –examens op komst

Het CDFD gaat per 1 april 2016 alle Wft-examens actualiseren. Dat geldt zowel voor de Wft PE-Plus als voor de gewone Wft-examens. Natuurlijk passen wij ons lesmateriaal op tijd aan.

Wat betekent dat voor u?

Wilt u voor 1 april 2016 examen doen, dan verandert er voor u helemaal niets. Elke Wft-opleiding die u nu bij ons bestelt, is gebaseerd op de huidige exameneisen (eind- en toetstermen).

Gaat u pas na 1 april 2016 examen doen, dan krijgt u te maken met de vernieuwde eisen. Maar ook dat hoeft geen probleem te zijn. Als u nu een Wft-opleiding bij ons bestelt, krijgt u begin 2016 al het gewijzigde studiemateriaal - geheel kosteloos - in uw digitale leeromgeving (e-Connect). Zowel het tekstboek als bijbehorend oefenmateriaal. Met onze Wft-opleidingen zit u dus altijd goed voor uw Wft-examens en PE-Plusexamens, nu en straks.

Toch liever een papieren leerboek?

Heeft u straks van het geactualiseerde leerboek toch liever de geprinte variant? De prijs van het papieren leerboek bij Wft PE Plus is € 29, voor het geactualiseerde boek bij een initiële Wft-module betaalt u € 49,-.  U kunt beide leerboeken bestellen door een mail te sturen naar cursist@nibesvv.nl. Vermeld hierin uw NAW-gegevens, uw geboortedatum en natuurlijk welk boek u wenst te ontvangen.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.