Nieuw bij NIBE-SVV: Wft-examentraining in de Virtual Classroom

In April 2020 komt NIBE-SVV met een innovatieve nieuwe leeromgeving: de Virtual Classroom. Deze virtuele lesruimte is speciaal bedoeld voor de Wft-examentrainingen en combineert het gemak van studeren op afstand met de voordelen van klassikaal leren.

Niet plaatsgebonden

Met de Virtual Classroom kunnen studenten de examentraining volgen waar zij dat willen. Ideaal wanneer er geen trainingslocatie in de buurt is. Bovendien bespaart u door vanuit huis te studeren niet alleen op de reistijd, maar beperkt u ook uw CO2-uitstoot.

Niet zomaar e-learning

De Virtual Classroom is niet hetzelfde als een e-learning. U studeert wel vanuit huis, maar profiteert tegelijkertijd van de voordelen van klassikaal studeren. U bevindt zich in een online ruimte met een docent en medestudenten, waardoor het mogelijk is om vragen te stellen en het dialoog aan te gaan. Hierdoor neemt u de lesstof makkelijker op.

De voordelen van de Virtual Classroom op een rij

  • Studeren vanuit huis: u hoeft niet naar een locatie elders in het land;
  • Tijdsbesparing: geen reistijd en dus meer tijd voor andere dingen;
  • Live-verbinding: klassikale ervaring op afstand;
  • Interactief: stel vragen aan de docent en werk samen met medestudenten;
  • Milieubewust: u draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot;
  • Kleine groepen: maximaal 16 personen.
 

Meer weten?

Wilt u weten voor welke Wft-opleidingen u een examentraining kunt volgen in de Virtual Classroom? Of wilt u meer informatie over deze virtuele leeromgeving? Op onze website vertellen wij u er meer over. Hier vindt u ook een interessante demovideo waarin u kunt zien hoe de Virtual Classroom precies werkt.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!