Moet u dit jaar nog een PE-Plusexamen halen?

Wacht dan niet te lang: de deadline van 1 januari 2017 komt snel dichterbij. Met onze PE-Plusopleidingen kunt u zich snel en efficiënt voorbereiden op uw PE-Plusexamen. 

Ruil oud in voor nieuw

Onze zeer compacte en examengerichte opleidingen bereiden u uitstekend voor op het examen dat voor u van toepassing is. Uiteraard houden we daarbij rekening met het in 2014 nieuw ingevoerde Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Had u op 31 december 2013 geldige Wft-diploma’s of daaraan gelijkgestelde diploma’s? Dan kunt u na het behalen van het Wft PE-Plusexamen uw PE-Pluscertificaat samen met uw oude diploma’s en certificaten omwisselen voor het nieuwe Wft-diploma. U verdiept zich in korte tijd in de wijzigingen en actualiteiten op uw terrein.

Klantwaardig adviseren

Na afloop van onze Wft PE-Plusopleidingen bent u niet alleen uitstekend voorbereid op uw examen, u beschikt dan ook over de vaardigheden en competenties om klantwaardige adviezen te geven. En dat noemen wij in één woord: verantwoord.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.