Moet u dit jaar nog een PE-Plusexamen halen?

Wacht dan niet te lang: de deadline van 1 januari 2017 komt snel dichterbij. Met onze PE-Plusopleidingen kunt u zich snel en efficiënt voorbereiden op uw PE-Plusexamen. 

Ruil oud in voor nieuw

Onze zeer compacte en examengerichte opleidingen bereiden u uitstekend voor op het examen dat voor u van toepassing is. Uiteraard houden we daarbij rekening met het in 2014 nieuw ingevoerde Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Had u op 31 december 2013 geldige Wft-diploma’s of daaraan gelijkgestelde diploma’s? Dan kunt u na het behalen van het Wft PE-Plusexamen uw PE-Pluscertificaat samen met uw oude diploma’s en certificaten omwisselen voor het nieuwe Wft-diploma. U verdiept zich in korte tijd in de wijzigingen en actualiteiten op uw terrein.

Klantwaardig adviseren

Na afloop van onze Wft PE-Plusopleidingen bent u niet alleen uitstekend voorbereid op uw examen, u beschikt dan ook over de vaardigheden en competenties om klantwaardige adviezen te geven. En dat noemen wij in één woord: verantwoord.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!