Moet u dit jaar nog een PE-Plusexamen halen?

Wacht dan niet te lang: de deadline van 1 januari 2017 komt snel dichterbij. Met onze PE-Plusopleidingen kunt u zich snel en efficiënt voorbereiden op uw PE-Plusexamen. 

Ruil oud in voor nieuw

Onze zeer compacte en examengerichte opleidingen bereiden u uitstekend voor op het examen dat voor u van toepassing is. Uiteraard houden we daarbij rekening met het in 2014 nieuw ingevoerde Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Had u op 31 december 2013 geldige Wft-diploma’s of daaraan gelijkgestelde diploma’s? Dan kunt u na het behalen van het Wft PE-Plusexamen uw PE-Pluscertificaat samen met uw oude diploma’s en certificaten omwisselen voor het nieuwe Wft-diploma. U verdiept zich in korte tijd in de wijzigingen en actualiteiten op uw terrein.

Klantwaardig adviseren

Na afloop van onze Wft PE-Plusopleidingen bent u niet alleen uitstekend voorbereid op uw examen, u beschikt dan ook over de vaardigheden en competenties om klantwaardige adviezen te geven. En dat noemen wij in één woord: verantwoord.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.