Moet u dit jaar nog een PE-Plusexamen halen?

Wacht dan niet te lang: de deadline van 1 januari 2017 komt snel dichterbij. Met onze PE-Plusopleidingen kunt u zich snel en efficiënt voorbereiden op uw PE-Plusexamen. 

Ruil oud in voor nieuw

Onze zeer compacte en examengerichte opleidingen bereiden u uitstekend voor op het examen dat voor u van toepassing is. Uiteraard houden we daarbij rekening met het in 2014 nieuw ingevoerde Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Had u op 31 december 2013 geldige Wft-diploma’s of daaraan gelijkgestelde diploma’s? Dan kunt u na het behalen van het Wft PE-Plusexamen uw PE-Pluscertificaat samen met uw oude diploma’s en certificaten omwisselen voor het nieuwe Wft-diploma. U verdiept zich in korte tijd in de wijzigingen en actualiteiten op uw terrein.

Klantwaardig adviseren

Na afloop van onze Wft PE-Plusopleidingen bent u niet alleen uitstekend voorbereid op uw examen, u beschikt dan ook over de vaardigheden en competenties om klantwaardige adviezen te geven. En dat noemen wij in één woord: verantwoord.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.