Enquête wijst uit: hoge waardering voor Wft Triple A

Uit de onlangs gehouden enquête onder gebruikers van Wft Triple A, onze Permanent Actueel-tool, blijkt dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn met Triple A. De enquête is gehouden onder ruim 6.000 gebruikers van de tool, die een gemiddelde waardering van een 8 gaven. 

Zeer tevreden over de inhoud

De respondenten zijn vooral te spreken over de inhoud. “Ik ben zeer tevreden over de artikelen. Ze zijn makkelijk leesbaar en de vraagstelling is ook altijd helder. Als je de artikelen hebt gelezen, kun je het antwoord er zo uithalen’’, aldus een van de respondenten in de toelichting op zijn waardering. Een andere abonnee vermeldt: “Met Wft Triple A kun je heel eenvoudig up-to-date blijven. Ik kan er prima mee overweg.” Ook over het aantal artikelen en de lengte ervan zijn de meeste respondenten tevreden tot zeer tevreden. 

Verbeterpunten

Natuurlijk kwamen er ook wat verbeterpunten naar voren. Die hadden vooral betrekking op de techniek. Een van de respondenten verklaarde bijvoorbeeld: “Ik zou graag een melding ontvangen als er 5 artikelen klaarstaan, zodat ik tijdig begin aan de toets. Ik kijk niet dagelijks in de app, dus een trigger zou handig zijn.” Dergelijke feedback nemen we zeker mee in de volgende doorontwikkeling van onze tool.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze enquête of over Wft Triple A, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-750 61 55 of info@nibesvv.nl. Meer informatie vindt u uiteraard ook op onze webpagina over Permanent Actueel

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.