Brancheorganisaties starten Ervaringsloket Wft

Om zicht te krijgen op hoe de Wft-examinering in de praktijk werkt, hebben de brancheorganisaties Adfiz, NVF, NVGA en OvFD gezamenlijk een Ervaringsloket Wft  in het leven geroepen. Kandidaten die examen hebben afgelegd kunnen hier hun positieve of negatieve ervaringen met de Wft-examens en PE-plus-examens kwijt.

De brancheorganisaties ontvangen wisselende signalen over de Wft-examens en PE-plus-examens. Ze vinden het belangrijk dat er snel zicht komt op hoe de examinering in de praktijk werkt. Als verbetering noodzakelijk is, moeten de examens zo snel mogelijk worden bijgesteld, aldus de organisaties.

Oproep

Ze roepen examenkandidaten op om na het afleggen van een Wft-examen of een PE-plus-examen een vragenlijst in te vullen op de site www.wftexamenloket.nl. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 10 minuten in beslag.

Examens

Bij NIBE-SVV kunt u diverse Wft-examens en PE-plus-examens afleggen.

Volg ook ons Wft & PE blog.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.