Brancheorganisaties starten Ervaringsloket Wft

Om zicht te krijgen op hoe de Wft-examinering in de praktijk werkt, hebben de brancheorganisaties Adfiz, NVF, NVGA en OvFD gezamenlijk een Ervaringsloket Wft  in het leven geroepen. Kandidaten die examen hebben afgelegd kunnen hier hun positieve of negatieve ervaringen met de Wft-examens en PE-plus-examens kwijt.

De brancheorganisaties ontvangen wisselende signalen over de Wft-examens en PE-plus-examens. Ze vinden het belangrijk dat er snel zicht komt op hoe de examinering in de praktijk werkt. Als verbetering noodzakelijk is, moeten de examens zo snel mogelijk worden bijgesteld, aldus de organisaties.

Oproep

Ze roepen examenkandidaten op om na het afleggen van een Wft-examen of een PE-plus-examen een vragenlijst in te vullen op de site www.wftexamenloket.nl. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 10 minuten in beslag.

Examens

Bij NIBE-SVV kunt u diverse Wft-examens en PE-plus-examens afleggen.

Volg ook ons Wft & PE blog.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!