Tweede editie Praktijkgids Wft verschenen

De volledig geactualiseerde Praktijkgids Wft van de hand van dr. R.J. (Rob) Schotsman is onlangs verschenen. Schotsman bespreekt op een toegankelijke manier de verschillende aspecten van de Wft, zoals uitgangspunten, structuur en de mogelijke uitwerkingen van open normen. Verder vindt u onder meer het wetgevingsprogramma 2013, Wft en Wwft, een overzicht van schema's en tabellen en een trefwoordenregister.

Nieuw

In deze editie komen ook de nieuwe of in 2013 ingevoerde beloningsregels, kapitaaleisen, geschiktheidseisen, regels voor het depositogarantiestelsel, integriteitseisen, provisieregels, governance regels, boetebepalingen en de regels voor premiepensioeninstellingen aan bod. Evenals het  Europese systeem voor financieel toezicht, de regels voor consumptief krediet en de regels voor het overnemen van financiële ondernemingen (Vvgb-stelsel).

Voor wie?

De Praktijkgids Wft is een uitgave voor bestuurders, commissarissen, managers, medewerkers van banken en verzekeraars, adviseurs, beleggingsondernemingen, beleggingsfondsen en intermediair. Verder is het boek ook interessant voor advocaten, toezichthouders, rechters, belangenbehartigers en beleidsmedewerkers van het ministerie van Financiën. Bovendien is het boek zeer bruikbaar als handleiding bij de studies Economie, Rechten en Bestuurskunde aan een universiteit of hogeschool.

Bekijk meer informatie over de nieuwe Praktijkgids Wft

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!