Nieuw: Wft-examentraining in de Virtual Classroom

In maart 2020 komt NIBE-SVV met een innovatieve nieuwe leeromgeving: de Virtual Classroom. Deze virtuele lesruimte wordt speciaal ingezet voor de Wft-examentrainingen en combineert het gemak van studeren op afstand met de voordelen van klassikaal leren.

Niet plaatsgebonden

Met de Virtual Classroom kunt u de examentraining volgen waar u maar wilt. Ideaal wanneer er geen trainingslocatie in de buurt is of u niet in de gelegenheid bent om naar een trainingslocatie te reizen. Door vanuit huis te studeren bespaart u bovendien reistijd en bent u natuurlijk geen reiskosten kwijt.

Klassikaal én online

De Virtual Classroom biedt het beste van de klassikale en de online wereld. U woont de bijeenkomst live bij … vanuit huis. U bevindt zich in een online ruimte met een docent en medestudenten. U kunt vragen stellen en de dialoog aangaan. Kortom, volop interactie met de groep en de docent, zonder daarvoor het verkeer te hoeven trotseren. Alleen de koffie zet u zelf.

De voordelen van de Virtual Classroom op een rij

  • studeren vanuit huis: u hoeft niet naar een locatie elders in het land;
  • tijdsbesparing: geen reistijd (meer tijd voor andere dingen);
  • live-verbinding: klassikale ervaring, net als in een fysieke lesomgeving;
  • interactief: stel vragen aan de docent en werk samen met medestudenten;
  • geen reiskosten (én vriendelijker voor het milieu);
  • kleine groepen: maximaal 16 personen;
  • nog een klein pluspunt: de trainingen worden minder snel geannuleerd vanwege te weinig deelnemers. Cursisten uit het hele land kunnen namelijk bij elkaar in een groep worden geplaatst.
 

Meer weten?

Wilt u weten voor welke Wft-opleidingen u een examentraining kunt volgen in de Virtual Classroom? Of wilt u meer informatie over deze virtuele leeromgeving? Op onze website vertellen wij u er meer over.
Bekijk ook de video, met een demonstratie van de Virtual Classroom.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!