NIBE-SVV op am:dag met Wft Triple A-app, skills en prijzen

‘Be good and tell it’. Dat was het centrale thema van de am:dag, voorheen de verzekeringsbranchedag. Dit vakevenement voor financieel dienstverleners werd gehouden op 17 november in Utrecht. Het ging er die dag om hoe de adviseur zijn echte waarde, als gids in de ingewikkelde en ondoorzichtige financiële wereld, duidelijk kan maken aan de klant.
 
De financieel adviseur staat er niet alleen voor, zo bleek in Utrecht. De vele standhouders, waaronder verzekeringsmaatschappijen, brancheorganisaties en toeleveranciers, bleken graag bereid de adviseur terzijde te staan. Ook NIBE-SVV ontbrak niet met een stand. 

Demonstratie Wft Triple A-app

In de stand van NIBE-SVV kon men onder andere terecht voor een demonstratie van de Wft Triple A-app. Deze handige tool was eerder alleen toegankelijk in de webbased versie, maar is nu ook verkrijgbaar als app in de App Store van Apple en in de Google Play Store. Wft Triple A helpt adviseurs om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Het is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen voor medewerkers met adviestaken bij financieel dienstverleners. In de stand kon de bezoeker de tool zelf uitproberen, en het gemak zelf ervaren. 

Wilt u de Wft Triple A-app ook eens proberen?

Bank & Skills Academy

Om de klant te overtuigen van de echte waarde van de financieel adviseur, is vertrouwen essentieel. Maar dat vertrouwen krijg je niet zomaar, dat moet worden verdiend. Dus is het voor een financieel dienstverlener belangrijk om te investeren in de ‘soft controls’, de vaardigheden om inhoudelijke kennis daadwerkelijk goed toe te passen. NIBE-SVV liet daarom op de am:dag ook zien wat de Bank & Skills Academy op dit vlak te bieden heeft.

Bekijk de mogelijkheden van de Bank & Skills Academy 

Prijzen

Onder de bezoekers aan de stand werden enkele prijzen verloot. De prijswinnaars zijn:

  • Eric Lemckert, werkzaam bij TAF. Zijn prijs is een training bij de Bank & Skills Academy.
  • Hanne M. de Rooij, werkzaam bij de Rooij Advies. Haar prijs is een jaarabonnement op Wft Triple A.
  • Marcel de Kuiper, werkzaam bij Zicht Volmachtbedrijf. Hij krijgt een gratis jaarabonnement op de Beursbengel, het vaktijdschrift voor de verzekeringsbranche.

De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!