NIBE-SVV introduceert nieuwe Wft-opleidingen voor de nieuwe Wft-diploma’s

Het is nu mogelijk de nieuwe Wft-opleidingen te bestellen bij NIBE-SVV. De opleidingen bestaan standaard uit een digitaal theorie- en vaardighedenboek en een online oefenomgeving met praktijkcases. Ook kunt u op ons digitale platform via adaptief leren uw kennis snel en effectief trainen. U hoeft dan alleen te leren wat u nog niet weet. Voor het oefenen met professioneel gedrag zijn online videofragmenten beschikbaar. U kunt ook een gedrukte versie en klassikale begeleiding bestellen.

Welke nieuwe Wft-opleidingen bieden wij aan?

De huidige opleidingen Wft-Volmacht maken geen onderdeel meer uit van het nieuwe Wft-bouwwerk. NIBE-SVV zet deze vanaf 1 januari om in een nieuwe leerlijn Assurantie-A.

Welke PE-plus-opleidingen bieden wij aan?

De PE-plus-opleidingen komen in het eerste kwartaal van 2014 beschikbaar. Hoe blijft u Permanent Actueel?
Met de online applicatie Wft triple A blijft u Altijd Aantoonbaar Actueel op het moment dat het u uitkomt. Ook bereidt u zich hiermee voor op het PE-examen. Wilt u weten hoe Wft Triple A werkt? Bekijk dan de video  of kijk vanaf 1 januari op onze website.

Lees ook het artikel over onze omruilactie

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.