Meeus

Beste cursist,
 
Om je Wft diploma’s geldig te houden, moet je periodiek aan je PE verplichting voldoen. De huidige PE-periode loopt van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2019. Om je Wft diploma’s geldig te houden dien je binnen deze periode voor iedere Wft module een examen met goed gevolg af te leggen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar het intranet van Meeùs.

Wij helpen je

Uiteraard ga je goed voorbereid naar het examen. Samen met onze opleidingspartner NIBE-SVV bieden wij je daarvoor twee mogelijkheden:

  1. Zelfstudie (zonder examentraining)
Indien je géén examentraining wilt volgen, kun je je aanmelden voor het e-learning programma. Je kan examen doen op een door jou gekozen moment. Na inschrijving ontvang je binnen 5 werkdagen de bevestiging en toegang tot e-learning. Gebruik deze link om je aan te melden voor de zelfstudie: link.
 
Let op! Heb je je al aangemeld voor de zelfstudievariant maar wil je toch een examentraining volgen? Schrijf je dan niet opnieuw in voor de klassikale examentraining, maar neem contact op met Ireen Gebhardt: it.gebhardt@meeus.com.
 
  1. Examentraining met aansluitend examen

Wanneer je je aanmeldt voor de examentraining met aansluitend examen krijg je toegang tot de e-learning modules en de volledige online leeromgeving. Daarnaast neem je deel aan één van de klassikale examentrainingen die wij speciaal voor Meeùs organiseren. Als je voor deze variant kiest, doe je aansluitend aan de examentraining op dezelfde locatie examen. Het is noodzakelijk dat je de lesstof vooraf goed bestudeert. Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden.

Aanmelden e-learning, examentraining en aansluitend examen

Je kunt je tot uiterlijk 4 weken voor de examentraining inschrijven. Na inschrijving ontvang je binnen 5 werkdagen de bevestiging en toegang tot e-learning.

We vragen je om voor klassikale examentraining ook een datum als tweede keuze op te geven. Indien de groep van je eerste keus vol zit of te weinig inschrijvingen heeft, word je ingedeeld in de groep van je tweede keuze.
 
De examens worden onder de voorwaarden van DUO afgenomen. Om deze reden is het noodzakelijk om je voor aanvang van het examen te legitimeren. Indien je je niet kan legitimeren mag je geen examen afleggen. Tevens hebben wij vanuit DUO een aantal gegevens nodig om je te kunnen inschrijven voor het examen, deze worden hieronder gevraagd. Je examenresultaat wordt aan Meeùs doorgegeven.
 
Namens Meeùs wensen we je alvast veel succes met de studie en het examen toe! 

Maandag 7 januari 2019 - Wft PE adviseur Schade (zakelijk en particulier), BCN Utrecht Rijnsweerd, 09:30 – 15:00 uur
Maandag 14 januari 2019 - Wft PE adviseur Vermogen, BCN Utrecht Rijnsweerd, 09:30 – 15:00 uur
Maandag 21 januari 2019 - Wft PE adviseur Schade (zakelijk en particulier), BCN Utrecht Rijnsweerd, 09:30 – 15:00 uur
Woensdag 23 januari 2019 - Wft PE adviseur Inkomen, BCN Utrecht Rijnsweerd, 09:30 – 15:00 uur
Donderdag 24 januari 2019 - Wft PE adviseur Inkomen, BCN Utrecht Rijnsweerd, 09:30 – 15:00 uur

Voor deelname aan klassikale examentrainingen voor de modules PE Basis, PE Vermogen  en PE Pensioen volgt nadere informatie.

Wat te doen bij afmelding of verschuiving?

Tot 3 weken voor de examentraining kan je de training annuleren. Stuur hiervoor een email naar meeus@nibesvv.nl. Om je aan te melden voor een andere training of datum, vul je het formulier opnieuw in. Het is niet mogelijk om te wisselen met collega’s.

Niet geslaagd voor het examen?

Vraag dan een examenrecht aan via https://www.nibesvv.nl/examens/examens-wft.html waarmee je via E-connect een nieuw examen kan boeken.

Contact

Bij vragen kan je contact opnemen met het NIBE-SVV Projectbureau via 035 75 06 156 of meeus@nibesvv.nl

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.